Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
90kg-val is lehet jó nő a nő?
A nőies nő az nem kövér! De nem is molett! A nőies nő ha már az alakról van szó, én az vagyok. 165/53 kiló, minden van, ami kell. Nem vagyok deszka, vézna, egyszálbél...stb.
175 centis nő 60-64 kilósan nőies.
Amúgy meg viselkedés-modor alapján nincs testsúly, bárki lehet Nő.
"Jó nő"...érdekes fogalom. Mindeniknek más a jó nő. Én nő vagyok, átlagos testalkatú. Mégsem vagyok jó nő. Hogy miért? Mert az arcom nem szép (legalábbis szerintem!). Ha arányosan oszlik el az a 90 kg, lehetsz jó nő. van egy barátnőm, aki sportol. Kb 165 cm körül lehet, és 82-85 kg. És rengeteg srác udvarol neki (az más kérdés hogy a bnőm a lányokat szereti!). Tehát szerintem lehetsz jó nő.
Le lehet pontozni nyugodtan, nem érdekel.
Huhh,,igyekszem sorban válaszolni..
Először is ismét leszögezném, hogy nem megerősítést vártam a kérdés kiírásával egyszerűen a véleményetekre voltam kíváncsi.
Azt hiszem én tudom a legjobban, milyen 70kg-osnak lenni és milyen 90kg-nak.Azzal is tisztában vagyok, hogy sok az ami rajtam van VISZONT..
egy szóval sem mondtam, hogy nem fogyókúrázom vagy sportolok stbstb stb.
Kedves 14 éves!
Tudod ilyen idősen még nekem sem volt súlyproblémám. Meglátod 1-2-3- 4 év múlva Te is elkezdesz nőiesedni és lehet ugyanez a probláma téged sem fog elkerülni.
Az viszont, hogy dagadt tehénnek nevezed anyukád szerintem minősíthetelen. nincs az az ok amiért anyukámról így mernék írni, meg ha esetleg tényleg nagyobb darab is.
Soha ne feledd 2 gyerek utána lehet te is így nézel majd ki, és hogy fog esni ha a gyereked ezt gondolja.
Aki nem volt kövér, soha nem tudja mekkora munka leadni a kilókat. Szavakkal könnyű dobálozni 'fogyj le'
A 14 évesen én is kiakadtam. Lehet, hogy Te bombanő vagy, meg hatalmas az akaraterőd, de hogy emberileg nem tudok hova tenni valakit, aki az anyjáról ilyeneket ír, az már más kérdés. Büszke lehetsz a súlyodra, mert a viselkedésedre én nem lennék büszke a helyedben.
És kicsit attól is padlót fogtam, aki szerint a pasik csak megdugni akarják a duci csajokat. Egyfelől, ha ez így van, akkor az azt jelenti, hogy aki nem deszka az erotikusabb? Lehet. De hogy ne lennének egy túlsúlyos nőnek olyan értékei, ami miatt szeretni lehet őket, ez elég nagy hülyeség. Nekem van pasim, pedig én is simán vagyok szerintem 90 kiló. Lehet, hogy ez sok, de nem érzem vészesen soknak, mert nem folyok szét a zsírtól. Erős csontú vagyok (lehet mondani, hogy ez csak tipikus kifogás, de akkoris ez van) és nem zsíros vagyok, hanem húsos. Mindemellett jó nőnek tartom magam és a pasik is annak tartanak. Lehet, hogy az is benne van a pakliban, hogy emberileg sokra tartanak, mert humoros vagyok, kedves, őszinte és nyitott...ja és van olyanom is, hogy kisugárzás meg önbizalom. És nem az az egyetlen benyomásuk rólam, hogy "ez is egy akaratgyenge, lusta tehén".
Egy valami van azonban, amit sosem értettem. Én duci vagyok, szépnek tudok látni egy duci lányt, mégsem mondtam soha egy átlagos vagy vékony alkatú lányra sem, hogy milyen undorítóan gebe (pedig olyat is láttam már), de lehet, hogy attól függetlenül nagyon értékes ember. Ellenben nagyon sok vékony embernek az a rögeszméje, hogy a ducikat szidja, meg meg akarja őket győzni, hogy azonnal fogyjanak le, mert a társadalom akkor fogadja be őket. Gondoljatok már bele, ha minden túlsúlyos ember lefogyna, akkor kinek szívnátok a vérét???
Persze,hogy lehet jó nő. Vannak olyan ismerőseim,akiknek kifejezetten jól áll a molettség.Pl az arca kerekebb és igy szerintem szebb.
16/L
Igazából rajtam sem látszik a súlyom. Még a nagyon őszinte tesóm is 10kg-val könnyebbnek saccolt.
Engem sosem érdekelt a kilóim száma, csak az, mit látok a tükörben.
Ja és jártam olyan pasival is akit bármelyik vékony nő megirigyelt volna, sőt most is boldog kapcsolatban élek, kilók ide vagy oda...
De hülyék vagytok..... :) Ennyit vitatkozni!!!!!!!!!! :)
A Válasz: Szerintem nem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!