Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 90kg-val is lehet jó nő a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

90kg-val is lehet jó nő a nő?

Figyelt kérdés
Érdekelnek a vélemények!
2009. júl. 7. 20:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/108 A kérdező kommentje:

Nana.. ne durvuljunk..

Valakinek bejönnek a duci nő és van akinek nem.

Én elfogadom mindkettőt.

Jelentősége nincs, hiszen boldog kapcsolatban élek, a kérdés inkább kíváncsiság volt.

2009. júl. 8. 16:16
 42/108 anonim ***** válasza:
29%
jah nyugtassátok csak magatokat ezzel a "90 kilósan vagy nőies " dumával...
2009. júl. 8. 17:22
 43/108 anonim ***** válasza:
36%

annyira r.hadékok vagytok...

mert ti annyira egészségesek vagytok, mi? honnan tudjátok, hogy pár éven belül nem lesztek rákosak? mert annyira egészségesek vagytok? a nagy frászt...

simán lehet bőrrákod, vagy akármilyen más rákod a sok "egészséges" kaja miatt...

és sok ember nem a chips miatt hízik el... és gondolj már bele te szerencsétlen, ha valakinek hormon problémái vannak, annak mégis milyen lehet az élete?

te biztosan nagyon boldog vagy, még sose voltál depressziós, mert sok fogyatékos kis nyomi csak röhögni tud a másikon, hogy néz ki...

és pasik? mert annyira férfias ha lefolyik a székről, mi? nekik ez elnézhető? ennyi erővel ez is ugyanolyan undorító...

2009. júl. 8. 20:20
 44/108 anonim ***** válasza:
62%
Az a vicces, hogy aki azt írta, hogy ez már kicsit sok, meg jobban kellene figyelni az egészségedre (súlyodra) azt egyből lepontozták. Remélem most engem is le fogtok pontozni, mert én is azt mondom hogy 90 kg egy nőnek nagyon sok.
2009. júl. 9. 15:37
 45/108 anonim ***** válasza:
17%

Így igaz. A világon minden nőnek 45kiló 50 dekának kellene lennie. Az alatt meg afölött már nem is nő a nő.

Pffff

2009. júl. 9. 16:35
 46/108 anonim ***** válasza:
97%

Nem azért lett lepontozva az a szernecsétlen mert azt írta h egészségesen kéne élnie az embereknek hanem mert átesett a ló túloldalára! TI azt gondoljátok h csak a vékony lehet szép de szerencsére még vannak olyanok akik el képesek fogadni a másikat súlyfelesleggel is! Nagyon szánalmas aki azt írta h neki csak akkor kéne egy túlsúlyos ha lefogyna mellette!

Ja,még annyit hozzáfűznék,h túlsúlytól meg lehet szabadulni,de AGYAT NÖVESZTENI nem lehet!szánni tudlak csak titeket!

2009. júl. 9. 16:37
 47/108 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam, egyszerűen értelmetlennek tartom, nem foglalkozom vele.

Ez egy egyszerű eldöntendő (igen-nem) kérdésre vonatkozott, nem életmódtanácsadást kértem.

Levonva a konklúziót, ezek szerint sem Liptai Klaudiát, sem Szulák Andit nem tartják jó nőnek.

(érdekes h a közvéleménykutatás ennek az ellenkezőjét mutatja) :O(

2009. júl. 9. 20:00
 48/108 anonim ***** válasza:
13%
Liptai Klaudia azért nem 90 kiló...
2009. júl. 10. 00:15
 49/108 A kérdező kommentje:

Neme?

Simán alulról veri a 90-et...

2009. júl. 10. 09:37
 50/108 anonim válasza:
2%

Nem... még híznod kéne legalább ennyit

76/F

2009. júl. 13. 00:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!