Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
90kg-val is lehet jó nő a nő?
Talán azért nincs megelégedve magával, mert a csapból is az folyik, hogy az anorex csajoké a világ.
Meg mert a pasik ezt hangoztatják, hogy "alapból nem járnék túlsúlyos lánnyal".
Mégis mitől legyen önbizalma?
Nekem sem volt. Egészen addig, amíg nem találkoztam olyan pasival, akiben volt annyi intelligencia, hogy nem ez alapján kategorizálta be az embereket.
Nagyon köszönöm a válaszokat,érdekes volt olvasni őket.
Igazából konkrétan jelentősége nincsen, hiszen boldog kapcsolatban élek, a párom imád, minden kilómmal együtt.
Természetesen adok magamra,nem vagyok leamortizálódva és nem veszek fel olyan ruhákat, amik tudom, nem az én alakomra valók.
Csak mégis szívesen belelátnék az emberek fejébe, mit gondolnak pl amikor az utcán látnak (nem mintha befolyásolna csak érdekel).
A neten olvastam egy cikket, a Cosmos rekordról volt szó a képeken rengeteg fürdőruhás lánnyal. Nem voltak modellek viszont a többség átlagos súlyú volt.
Elolvastam a kommenteket és az a mocskolódás ami ott ment, hogy mindegyik milyen dagadt disznó, pedig az átlag olyan max 70kg lehetett. Ja a kedvencem, az ideális nőnek 70A a mellmérete... :(
szerintem meg, az
mert a legtöbben csak azért nem állnak szóba telt csajjal, mert a haverok mit szólnának...meg milyen ciki
de valakit akaratgyengének elkönyvelni és besorolni a selejtek közé,csak mert nem 40 kilós 170 centisen, eléggé buta gondolkodás
Tudatlan sisgyerekek, illetve molett nők, akik annyira kiállnak a 90 kilós 170x centis OP mellett.
A kövérség nem egyszerűen egy esztétikai állapot, hanem egy óriási EGÉSZSÉGÜGYI KONDÍCIÓ, AMI A VILÁG MEGELŐZHETŐ HALÁLESETEINEK A TÖBBSÉGÉT OKOZZA, arról már ne is beszéljünk, hogy milyen pszichológiai hatásai vannak a súlyfölösleggel élő embereken.
-Rák, rák, rák, rák.. A kövérség már fél siker, ha az ember minden álma, hogy rákos legyen. A fölösleges zsírpárnák olyan szépen megnövelik az esélyünk mindenféle rákos megbetegedésre, hogycsakna.
-Szív és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, koleszterinszint, stroke, trombózis, impotencia, veseelégtelenség, aszthma, kettes típusú cukorbetegség, májbetegség, vesekövek, terméketlenség, apnea, rengeteg bőrgyógyászati betegség.. és jaj még sorolhatnám egy oldal hosszat.
-Az USAban a kövérség évente 120-370ezer embert öl meg
-Súlyossága függvényében a kövér ember akár húsz, vagy több évnél is kevesebb ideig élhet.
Ha azt tanácsoljátok, hogy persze, kövérnek lenni jó, nyugodj meg, akkor tulajdonképpen egyenértékű a tanácsotok azzal, hogy "d*gölj meg!".
A kövérség nagyon, nagyon, nagyon ritkán genetikai okokra visszavezethető. Leggyakoribb oka, a rossz mentálhigénia, a pszichológiai problémák, akaratgyengeség. Ezekből adódik a rossz, helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód.
Szóval husimusik, tegyétek le a csipszeszacskót, meg a zsíroskenyeret, meg a gumimacit és irány a szobabicikli, mert lehet, hogy van néhány ember, aki így is vonzónak talál titeket (higgyétek el, ők vannak túlnyomó kisebbségben), de hogy dagadtan nem sok időtök van hátra ezen a Földön, az k*rvaélet, és ezt a kevés időt is megkeseríti nektek a fölösleg.
Természetesen az anorexiás kis p*csák sem egészségesek. Ti meg kezdjetek el rendesen táplálkozni és mozogjatok valamit, mert az anorexia épp olyan káros, mint az elhízás.
CHOP CHOP!
Azért nem mindegy, hogy valaki 90 kiló vagy 200!
Nem kell túlzásokba esni szerintem.
Csak persze most mindenhol a Norbi update megy, és súlykolja, hogy ha zsír van a testedben, akkor meg fogsz dögleni.
Nem mindegy, hogy valakin annyi fölösleg van, hogy van pocija, feneke meg melle vagy annyi, hogy nem bír menni.
És nem hiszem hogy olyan kevesen vannak, akik nem a csontikat szeretik.
Itt van például egy oldal, elég nagy a látogatottsága és kifejezetten a nőies nőket istenítik rajta: [link]
Erősen szexuális tartalmú!!!
Ez a cikk amiről beszéltem.
Szinte már vártam, hogy ki hozza szóba a chipset és a zabálást.
Nem minden kövér ember azér kövér, mert chipset zabál.
90%-ban nekem is hormonproblémáim vannak.
Sajnos azt is nagyon kevés normál súlyú ember látja be, hogy aki elére egy bizonyos kgot, már nem olyan könnyen áll neki futni, tekerni vagy ugrabugrálni.
Könnyű odabas*ni : Mozogjál, fogyjál le!
Kapd a hátadra mondjuk a komódot és gyerünk fuss vele, meglátod nem is egyszerű.
Mi akadályoz meg abban egy akármekkora kövér embert is, hogy szobabiciklizzen?
Semmi. 100%ig kövér ember barát.
Ha orvosilag bizonyíott, hogy hormonproblémád van, akkor örülj neki, egy vagy az ezer kövér ember közül, akinek van hiteles kifogása. Egyébként írtam is, hogy van ilyen és tisztában vagyok vele.
Azzal is tisztában vagyok, hogy ez bizonyos súlyfelesleg után a futás lehetetlen vagy nem hatékony módszer a fogyásra. A séta, a szobabiciklizés, az úszás viszont kilókhoz nem kötött.
90kg (hányat tagadtál le?) és 172cm (jól emlékszem?) az testfelépítéstől függően úgy 25-30 kiló felesleg. Az már egy komoly egészségügyi probléma.
Nagyon jól tudom amúgy, hogy a testalakításhoz kemény akaraterő kell, semmiképp nem becsülöm alá ezt a mennyiséget, és nem rémülnék meg, ha a komodóval a hátamon kellene futkároznom, ugyanis annyit nyomok fekve, mint amennyit te a mérlegen.
Nem egy embert ismerek egyébként, akinek megvolt az elszántsága és 30-50 kilókat adott le sok hónap alatt és most egy jobb, egészségesebb életet él.
Tudod mit, ne vitatkozzunk.
Azt hiszem vékony ember és kövér ember sosem fogja meggyőzni egymást.
A nagymamámál egészségesebb életet senki sem élt, mégis a rák vitte el. Errő ennyit.
Az én kg-mat nyomod fekve? Fantasztikus! Majd éremre tüntetünk. Kívánom, hogy ez a fene nagy egészség majd a megélt éveiden is meglátszódjon.
A kilóim számát pedig ne vond kétségbe. Kapj a válladra és szaladjunk :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!