Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
90kg-val is lehet jó nő a nő?
viszkérdés ,.. szerinted miben nyilvánul meg egy nő ?
szerintem abban hogy szeresse a gyerekeit, és legyen életvidám.
ha jó csajra gondolsz akk szerintem elég necces ,...attól függ hogy ki melyen típusra gerjed, nekem pl a vékony lányok jönnek be,.....
17\F
Persze hogy lehet.
Én is akörül mozgok, és el nem hinnéd, hogy mennyi pasi van oda értem. Ez nem súlytól függ, inkább kisugárzástól.
De ez attól is függ, hogy hány éves vagy, és hány éves pasit keresel. Mert azt tapasztalom, hogy a tini srácok és a huszas éveik elején járók nagyon média hatása alatt vannak és nekik a nő már akkor sem "jó nő", ha a bordája nem szúrja át a bőrét. Akinek már van némi tapasztalata csajok terén, az tudja, hogy a súly egyáltalán nem számít, mert lehet valaki ducin is gyönyörű és láttam én már ronda vékony csajt is.
Nekem az eddigi barátaim azt mondták, hogy a mosolyom fogta meg őket. Nekik az számított.
Szexben meg (ha már szex témakörben van a kérdés) van akinek még pozitív is, ha egy csajnak van melle és nem töri a pasit a medencecsontjával. A szex minősége meg nem az alkattól függ, mert vékonyan is lehet valaki kiábrándító, ha csak hanyatvágja magát és fekszik mint egy darab fa. Talán a Káma Szútrát nem tudnánk végigcsinálni...de ennyi.
Szóval nyugi! Valaki pont azt fogja imádni, hogy NŐIES NŐ vagy és nem egy pózna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!