Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 90kg-val is lehet jó nő a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

90kg-val is lehet jó nő a nő?

Figyelt kérdés
Érdekelnek a vélemények!
2009. júl. 7. 20:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 anonim ***** válasza:
81%

persze, az első néhány kommentelőre ne is figyelj

85 kg voltam mikor a barátommal összejöttem, azóta mondjuk leadtam jópár kilót, de nem miatta, az egészségem miatt, és nem azért, de szerintem igenis csinos vagyok, vannak olyan vékony lányok akik undorító ahogy kinéznek, kilóg mindenük, meg izléstelenek, persze vannak olyan duci lányok is, akik szintén izléstelenül öltöznek, de már láttam olyan duci lányt is, akire azt mondtam, ha pasi lennék járnék vele, tehát az egész a kisugárzáson meg persze azon, hogy a ruháid milyenek, itt most gondolok arra, hogy ne legyenek nagyon passzosak, mert az már szerintem is gáz

2009. júl. 7. 21:19
 12/108 anonim ***** válasza:
75%
az unokatesóm (17) 165 centivel 83 kiló. és annyi pasi oda van érte, hogy hű... el sem tudod képzelni. ha ápolt vagy, kedves, aranyos, jó személyiségű, és olyan dolgokat hordasz, amik az előnyös részeidet hangsúlyozzák, semmi baj nem lesz!
2009. júl. 7. 21:21
 13/108 anonim ***** válasza:
22%
nekem csak olyan nő kéne, aki nem akaratgyenge ahhoz, hogy lefogyjon
2009. júl. 7. 21:28
 14/108 anonim ***** válasza:
76%

21:28

Na az ilyen pasiktól kapok frászt.

Magyarul járnál egy duci csajjal, ha hajlandó lenne érted lefogyni. Nyilván úgy jobban lehet villogni vele, de hogy ott sem érzések dominálnak az fix.

2009. júl. 7. 21:33
 15/108 anonim ***** válasza:
81%
egyszer akart velem járni egy ilyen s.ggfej..., elküldtem melegebb éghajlatra, pont az ilyen férgek miatt akar sok ember öngyilkos lenni...
2009. júl. 7. 21:39
 16/108 anonim ***** válasza:
87%
miert ne lehetne?az amerikai top model leszekbe ott is van egy majdnem 90kg-os no es nagyon jol nez ki
2009. júl. 7. 21:40
 17/108 anonim ***** válasza:
68%
Van, aki szerint ott kezdődik.
2009. júl. 7. 21:52
 18/108 anonim ***** válasza:
87%

Persze, hogy lehetsz jó csaj 90 kilóval is! Ez tényleg csak a kisugárzás kérdése, és nem a kilóké :)

De azért adj is magadra!!!

2009. júl. 7. 21:52
 19/108 anonim ***** válasza:
56%

nem erről van szó, csak buta vagy, hogy felfogd. :)

nem járnék túlsúlyos lánnyal alapból sem, főleg, ha meg sincs magával elégedve, és a kérdés feltevője szemmel láthatóan nincs, mert különben nem tette volna fel a kérdést.

az méginkább kizáró ok, hogy annyira nem érdekli saját maga, hogy lefogyjon, ez az akaratgyengeség. persze az más, hogyha valaki így teljesen meg van magával elégedve, de akkor nem kérdezi meg, hogy jó-e így, ahogy.

2009. júl. 7. 21:54
 20/108 anonim ***** válasza:
94%
Én pl örülnék neki ha ilyen barátnőm lenne de nekem még egy 200kg-s csajnál sincs esélyem olyan ronda vok
2009. júl. 7. 21:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!