Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira rossz, hogy nincs mellettem mit csináljak?
Most voltam kilencedikes és ugye új suli új osztály új emberek,de ez persze szép és jó..
Most,hogy új suliba kerültem és új emberek közé az osztályomba jár egy fiú akit elején nem is érdekelt,de ahogy teltek a napok hetek meg ismertem. Először csak olyan fiúnak tartottam aki csak az érdekli. De egy nap mikor valamit mondtam neki meg nem tetszett el kezdett velem le kezelően beszélni..nem mintha sokat beszéltünk volna onnantól kezdve végképp nem beszéltünk. Végül " ez a nem beszélek veled le kezelően dolog" el múlt majd kicsivel később beszélgetni kezdtünk...és egyszer csak azon kaptam magam,hogy bele szeretettem. Többet gondoltam rá a kelleténél.
Egyszer - kétszer mintha azt vittem észre,hogy ö is így érez ,de ezek csak halvágy mozdulatok voltak és ez így ment mostanáig..végül el jött az év vége. Év záron mikor mentünk a terembe mellettem jött és egy pillanatra hozzá ért a karomhoz. Én rá néztem de ö csak nézett előre. Se szó se beszéd vége lett évnek és én most nem tudom,hogy mit csináljak,vele álmodok rá gondolok.
Tudnátok valamit mondani,vagy javasolni,hogy mit csináljak?
A választ előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!