Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akibe szerelmes vagyok, Ő csak barátként tekint rám, több mint 200 km-re lakik tőlem, Facebook-on szoktunk beszélni, az utóbbi egy hónapban eltávolodtunk egymástól, én szoktam neki írni, de nem válaszol, aztán úgy 4 napig nem írok neki, és utána Ő ír rám. És az a furcsa, amikor lemegyek fb-ről (amíg a 4 nap tart) Ő is lemegy, mert általában kis időkre szoktam lejönni (ez nem azt jelenti, hogy egész nap a gépen előtt ülök), és utána látom, hogy nincs fent , és ez már vagy 35-ször megtörtént(lehet, hogy arra vár, hogy írjak neki?). Még tegnapelőtt írt nekem (jún. 21), hogy "szia. Mit csinálsz?", én válaszoltam, és én is megkérdeztem tőle ezt, azt mondta, hogy zenét hallgat (mert van egy bandájuk, és imádja a zenét), és hogy nagyon kíváncsi, hogy mi mi újság velem, hogy vagyok. Stb. Stb. Azután tegnap én írtam neki (jún. 22.), de nem válaszolt, tetszik neki egy lány de a lány nem akar tőle semmit, ezt mindig nekem mondta. Még kb. két hete mondta, hogy csinált egy álface-t, mert nem bírja ki, hogy ne beszéljen vele, és ne lássa a képeit, én kérdeztem tőle hogy mi az álneve, de nem akarta megmondani, pedig nem jelöltem volna be. Én íygy néha szoktam neki mondani neki, hogy szeretem, és Ő eddig mindig azt válaszolta, hogy Ő is, de szerintem csak barátilag érti. Mit tegyek, nem tudom miért nem ír, és nem tudom, hogy álljak hozzá.2012. jún. 23. 14:09
1/4 anonim válasza:
Mond el neki mit érzel,de úgy,hogy ne az jöjjön le neki,hogy csak barátként.Beszélj őszintén az érzéseidről.Ha pedig nem kellesz neki,akkor keress mást.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos ez nem ilyen egyszerű.
2012. jún. 23. 15:23
3/4 anonim válasza:
De,kedves kerdezo,pontosan ilyen egyszeru! Tiszta vizet ontesz a poharba,utana tudod mi a dolgod.Szerintem tulzott remenyeket ne taplalj es foleg ne sokaig,semmi ertelme...hacsak nem csetelsz a facen ismeretlen egyedekkel akik megfelelhetnek a baratodnak :D
4/4 anonim válasza:
Te: -szeretlek
Ő: -én is
Te: -vonzódok hozzád
Te: -oda vagyok érted
Valahogy el kell kezdeni. Legalább így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!