Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy általában a búnkóbb beképzeltebb, olykor agresszívabb férfiakhoz vonzódom, annak köze lehet az önbizalomhiányomhoz?
Figyelt kérdés
Ha kiegyensúlyozott, magabiztos lennék, talán az izlésem is "megjavulna"?
20/L
2012. jún. 23. 00:34
1/18 anonim válasza:
Hát nem tudom mit eszel az ilyen embereken 25/F
2/18 anonim válasza:
A hozzáállásod sok mindenen változtathat például másokat vonzol ha máshogy viselkedsz állsz a dolgokhoz viszont az izlésed megváltoztatni csak akkor tudod ha elkezdesz megbarátkozni a kedves jószivü srácokkal és emberekkel is
3/18 Hole Hunter válasza:
Nincs ezzel semmi baj...pár év múlva lesz szilikonod, műorrod és monoklid...egészségedre!
4/18 A kérdező kommentje:
Ilyen pont nem akarok lenni, nem azért tettem fel a kérdést, hogy leoltsatok, én is eléggé utálom ezt a szituációt, de sajnos, még ha azt hiszem, hogy kedves jófej srác, kiderül, hogy az általam leírt kategóriába tartozik.. tehát ezeket fogom ki, vonzom be magamnak, ezek jönnek be ezek szerint..
2012. jún. 23. 00:43
5/18 anonim válasza:
Azért vonzódsz hozzájuk, mert ők legalább magabiztosak (vagy annak látszanak), ellentétben a sok Forever Alone-arccal. A két véglet között meg sajnos csak kevés férfi található.
6/18 Hole Hunter válasza:
Ezek nem "oltások"...tények és vélemények, amikből, vagy okosodsz, v sértődötten műveled tovább a saját amortizációdat...
7/18 A kérdező kommentje:
A 3. válaszból nem sokat okosodtam, ugyanis a problémát én is felismertem, hogy ez rossz.. a kérdésem a prbléma orvosolására vonatkozott, nem sértett meg, nyugi, csak tényleg nem erre irányult a kérdés.
2012. jún. 23. 00:47
8/18 A kérdező kommentje:
5. igen én is erre gondoltam, akkor szerinted ha mgabiztos lennék, talán végleg megundorodnék az ilyen bunkóktól? Mert sajnos a csalódások után is mindig egy újabb ilyet fogok ki..
2012. jún. 23. 00:48
9/18 Hole Hunter válasza:
20 évesen miért szenvedsz önbizalomhiánytól? Nem kell gyönyörűnek lenni. A fiatalság már önmagában is szép. Rázd meg magad és legyél egy belevaló vidám csajszi. A bunkókat pedig alapból kerüld, amelyikről kiderül dobd a fenébe.
10/18 A kérdező kommentje:
aj tudom.. amúgy vidám vagyok, csak olyan gyenge vagyok néha, tudom, hogy változtatni kéne ezen.. meg nem is a külső a probléma, mert a pasik sokan nyomulnak, de sokszor csak kalandot akarnak, meg nem is érdekli őket a személyiségem, és ez az ami letör.. mindegy egyébként az önbizalmam fejlesztésén már rajta vagyok, csak érdekelt, hogy szerintetek is van-e összefüggés a két tény között. Köszi a válaszokat!
2012. jún. 23. 00:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!