Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy általában a búnkóbb beképzeltebb, olykor agresszívabb férfiakhoz vonzódom, annak köze lehet az önbizalomhiányomhoz?
Figyelt kérdés
Ha kiegyensúlyozott, magabiztos lennék, talán az izlésem is "megjavulna"?
20/L
2012. jún. 23. 00:34
11/18 Hole Hunter válasza:
Arany kiscsillag! Ebben a korban sztem teljesen természetes, h nem a személyiséged érdekli őket a legjobban. Az majd kicsit később lesz érdekes.:) Egyenlőre bulizz, érezd jól magad (a normálisabbakkal) Üdv 44/VP
12/18 anonim válasza:
Hol laksz, kérdező? Egy magát normálisnak tartó, 21/F.
13/18 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy , de most inkább rendbe tenném magam, semmibe nem akarok most belebonyolodni, eddig a férfiak mellett kerestem a magabiztosságot, de inkább most egyedül oldanám meg. Azért jól esett a kérdésed :)
2012. jún. 23. 01:04
15/18 Ⱳhite ßelle válasza:
Lehet hozzá köze, tudat alatt azt hiszed, hogy ezt érdemled, de ha csak egyszerűen ez vonz akkor nincs mit csinálni.
21/N
16/18 anonim válasza:
Szerintem meg ez tök normális dolog, a lányok 99%-a mélye legbelül az ilyen állatokhoz vonzódik. Észrevettem, ha bunkóbb, nagyszájú voltam haverok mellett, mindjárt jobban megnéztek alányok meg hallottam, hogy jókat mondtak rólam, bejöttem nekik, míg amikor rendes, csendes, udvarias srác vagyok észre sem vesznek.
17/18 anonim válasza:
Én se vagyok topon önbizalom terén, de mégis egy hozzám hasonló férfi a párom már 6 éve.
22/L
18/18 anonim válasza:
Igen, van hozzá köze. Nekem mindig az idősebb, érettebb pasik jöttek be, ha mindemelett még kicsit "rossz" is az csak hab a tortán. De ezek sosem tartottak sokáig, inkább csak fellángolások voltak, mert az ilyen típus ritkán hord a tenyerén. Most egy velem egykorúval vagyok és egyszerűen unalmas. A nőknek ebben a korban az kell akitől felmegy az adrenalinszintjük, aki az alfahím és mi lehetünk melletük azok akiket a széltől is óv. Ez mind szép és jó, de idővel te is rá fogsz jönni, hogy a biztonságot és szeretetet egy ellenkező temperamentumú sráctól fogod kapni és nem is érted majd a fiatalkori kilengésed. Persze ez csak önbizalomhiányos lányokra igaz. Bocs az általánosításért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!