Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg baj, hogy így gondolko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baj, hogy így gondolkodok?

Figyelt kérdés
Az a "mottóm", hogy nincs kifogás, nincs megbánás, nincs visszakozás. Nem hiszek a szerelemben, nem tervezek hosszútávú kapcsolatot, azzal szexelek, akit csak megkívánok (persze mindig gumival), nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, bármit kimondok amit akarok, bármit megteszek, ami jólesik. Mégis, sokaknak nem tetszik hogy én így élek. Miért? Bántok én ezzel bárkit is?
2012. jún. 22. 10:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
93%
mert szerintem egy önelégült/nagyképű f*sz lehetsz semmi több
2012. jún. 22. 23:58
 32/39 anonim válasza:
hogyan kell kérdést fel tenni ide?
2012. júl. 7. 15:35
 33/39 anonim ***** válasza:

Azt mondod mindened megvan.

Pedig pont az nincs meg neked, ami igazán értékes. :)

És te magad is egy értéktelen rongy vagy, akit bárki megkaphat bármikor...

Még azt se tudod milyen a szép élet. Most mindenkivel kúrogatsz, talán most jó neked, de 10 év múlva azt fogod kívánni, hogy bárcsak megdöglenél. Senki nem fog komolyan rád nézni, senki nem fog értékelni. Mindenki szemében csak egy k*rva leszel.

2012. júl. 7. 15:57
 34/39 anonim ***** válasza:

Ja és persze egyedül maradsz. Mert a mostani "barátaid" talán akkorra már inkább a családjukkal fognak foglalkozni és nekik se kell majd olyan, aki mindenkivel lefekszik és minden szart csinál.

Egy valamiben megnyugtathatlak, senkinek nem fogsz hiányozni, mert nem lesz senkid. :D

2012. júl. 7. 15:59
 35/39 anonim ***** válasza:
Én azt gondoltam, hogy ilyen +25 éves nő lehetsz, akit már sokan átvágtak, erre még csak 17 éves vagy! Hát nekem nem fáj, hogy te ezt csinálod, szíved joga, de én tuti nem akarnám, hogy egy ilyen csaj legyen a 5 méteres körzetemben az tuti. Még gyerek vagy, a gondolkodásod és ez a viselkedés meg tényeg.
2012. júl. 7. 16:04
 36/39 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem fekszek le mindenkivel. Csak olyanokkal, akik helyesek és jó testük van :P Megtehetem, hogy válogatok :)
2012. júl. 7. 16:21
 37/39 anonim ***** válasza:

Még jó hogy vannak ilyen ingyen szolgáltatások is. :D

Ha nem is mindenkinek, de legalább te ingyen csinálod...

Köszönjük szépen, bár én nem kérnék belőled, ettől én igényesebb vagyok.

2012. júl. 7. 16:30
 38/39 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért baj ez amúgy. Kölcsönös élvezetszerzés, diszkréció, kötöttségek nélkül.
2012. júl. 7. 16:35
 39/39 anonim ***** válasza:
Mondjuk én egy részből irigyellek is. És most 20 évesen sem tudok úgy kötöttségek nélkül szeretkezni valakivel, aki szimplán csak tetszik, vagy jó a teste - hogy a Te szavaiddal éljek. Persze ha meglátok egy buliban egy jóképű/jótestű srácot, ránézek, hogy hűűdejólnéz ki, jó lenne ha idejönne, és ha idejön, és látom rajta, hogy szexet akar, hiába tetszik, nem tudok lefeküdni vele, mert nem kötnek hozzá érzelmi szálak. Úgyhogy egy részből irigyellek is, de semmiképp nem cserélnék veled, mert ilyen hozzáálással és viselkedéssel, soha az életben senki nem fog, tisztelni, szeretni és komolyan venni.
2012. júl. 7. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!