Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg baj, hogy így gondolko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baj, hogy így gondolkodok?

Figyelt kérdés
Az a "mottóm", hogy nincs kifogás, nincs megbánás, nincs visszakozás. Nem hiszek a szerelemben, nem tervezek hosszútávú kapcsolatot, azzal szexelek, akit csak megkívánok (persze mindig gumival), nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, bármit kimondok amit akarok, bármit megteszek, ami jólesik. Mégis, sokaknak nem tetszik hogy én így élek. Miért? Bántok én ezzel bárkit is?
2012. jún. 22. 10:50
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
30 évesen már fél lábbal a sírban leszek...
2012. jún. 22. 11:16
 12/39 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy "ha szükségem van valakire"? Mindenem megvan, mire lenne még szükségem?
2012. jún. 22. 11:18
 13/39 anonim ***** válasza:
91%
Társra, b*szki, társra...
2012. jún. 22. 11:22
 14/39 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy meg gondolom, hogy milyen "sokat tettél" azért, hogy mindened meglegyen... 17 évesen...
2012. jún. 22. 11:23
 15/39 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, minek kellene még másnak a nyűgét is a nyakamba venni?
2012. jún. 22. 11:23
 16/39 anonim ***** válasza:
Ja, hogy neked a barát is nyűg... Köszönöm, nincs több kérdésem.
2012. jún. 22. 11:24
 17/39 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok anyámnak, hogy eltart, meg is csinálok mindent amit kér, jók a jegyeim, minden okés velem, egy panasz nincs rám.
2012. jún. 22. 11:26
 18/39 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem, hogy a te esetedben igaz barátságokról lehetne beszélni, ha így vélekedsz az emberi kapcsolatokról. Mi az, hogy nem akarod még másnak a nyűgét is magadra venni? A barátaid nem fogadnak el téged ezzel az életmóddal együtt? Ne játszd már az önjelölt mártírt.
2012. jún. 22. 11:30
 19/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mártír. A barátaim nem nyűg. Bármit megtennék értük. Azért nem kell barát, mert nem kell a féltékenység, a monogámia, nem kell figyelnem az érzéseire stb.
2012. jún. 22. 11:33
 20/39 anonim ***** válasza:
Egy egészséges párkapcsolatban nem kell beteges féltékenységtől tartani. Az már megint más tészta, hogy te valószínűleg adnál rá okot.
2012. jún. 22. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!