Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baj, hogy így gondolkodok?
Ha a fiúk tisztában vannak azzal, hogy ez csak rövidtávú kapcsolat, nincs ezzel baj.
Viszont ne hangoztasd az életmódod, mert:
1. magánügy, elég ha csak az tud róla, akinek kell
2. a férfiak egy része később komoly kapcsolatot akar valakivel, és bár lehet, hogy most nem lenne ellenükre a csak szex, mégis bennük van, hogy egy nő legyen erényes, tehát a gondolat, hogy vannak lányok, akik ilyen korán ennyi férfival voltak, és még ezt normálisnak is tartod, veszélyes, pláne a gondolat, hogy elterjed más fiatalok között, gondolj bele, ha mindenki 20-as, 30-as éveire egy kiégett, sokat haszált nő lenne, nehéz így megbízni a másikban
3. a nők azt látják, hogy van egy bármire kapható csaj, és veszélyt jelentesz a pasijaikra
4. ennyi idősen ezt nomrálisnak tartod, és kicsit beképzeltnek hangzik: "az a mottóm..." stb. (visszatetsző)
5. hangoztatod, hogy nem hiszel a szerelemben, és úgy teszel, mintha neked igazad lenne, holott ez csak a te szubjektív véleményed, amit figyelembe kellene, hogy vegyél
Nos, én úgy gondolom hogy veled nincs semmi gond.
Az olyan fajtákat mint te azért minősítik le általában mert sok ribanc van aki úgy állítja be magát a pasinak akivel le szeretne feküdni mintha szerelmes lenne belé vagy azért mert hosszú kapcsolatot szeretne. És emelet hogy kiderül végül hogy csak dugásra volt neki jó a srác, közben kiderülhet hogy lett volna egy hűséges lány aki szeretett volna a fiúval igazi kapcsolatot.
Igen, elégé ribanc vagy(ha tetszik ha nem, mert igaz), annyit szerencsére megelőzve hogy legalább te elmondod a pasiknak hogy ne számitsannak semmi komolyra, de emelet megtörténhet hogy szóltál neki de közbe csak beléd esik, amiről te természetesen nem tehetsz de úgymond te tápláltál belé reményt még ha meg is mondtad előtte hogy te nem akarsz tőle mást a sex-en kivül.
Ami a korodat illeti nem ajánlom hogy idősebb csávókkal kezdj ki(ezalatt 30-35évesekre gondolok, maradj a te kor osztályod körében).
Őszintén nem szeretem az olyanokat mint te, de ezen úgyse tudok változtatni, én inkább vágynék 17 évesen egy normális hosszú kapcsolatra. Persze tisztába vagyok azzal is hogy nem olyan könnyű olyan párt találni aki sose terhel a bajaival, mindig igazat mond, hűséges stb stb...
De inkább próbálkozok ezzel hogy 25-30 éves koromra legyen biztos hogy kivel élem le az életemet, ne pedig akkor kezdjem el keresni "az igazit".
Őszinte vélemény amit leírtam ha tetszik ha nem.
Tudod, hogy mi lesz veled 30 évesen? Egy vicc jut eszembe:
- Miért nem megy a k*rva kocsmába?
- Mert fél, hogy rácsúszik a bárszékre.
Jó úton vagy ebbe az irányba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!