Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretője vagyok egy idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretője vagyok egy idősebb pasinak, néha szoktam hozzá menni, mikor senki nincs otthon. Viszont most utoljára meglepődtem (? )

Figyelt kérdés
Mondta nekem,hogy van egy szekrény,amiben a felesége meg a lánya ruhái vannak vegyesen,amit csak ritkán használnak,és ha gondolom nyugodtan válasszak egy nekem tetsző ruhadarabot,úgyse veszik észre.Nem értem:ha annyira ajándékozni akar valamit,miért nem vesz nekem újat?Vagy ennyire csórónak nézek ki hogy más ruháját hordjam? Nem választottam semmit,úgy csináltam mintha mi se történt volna,és eljöttem.Az oké,hogy még nem dolgozok,egyetemre járok,de ez azért több a soknál...Hogy viszonyuljak hozzá ezek után?
2012. jún. 20. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mit vállalsz ha elviszlek egy turkálóba? Komolyan?? Akkor mehet hátulról is?
2012. jún. 21. 10:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha éngem is ellátsz pinával, én veszek neked új ruhát. :)
2012. jún. 21. 12:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Amúgy miért járkálsz hozzá?
2012. jún. 21. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a véleménye rólad! Ebben minden benne van. Hagyd ott, keress másik pasit! Pl engem.
2012. dec. 24. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!