Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye most nem én leszek bunkó?

Baranka kérdése:

Ugye most nem én leszek bunkó?

Figyelt kérdés
Már napja barátnőm megkért, hogy nálunk aludhasson, lehessen a lányával, mert a gyereket kellett vinni orvoshoz. Nem is a lényeg. De azóta egyszer sem mosogatott el maga után. Úgy döntöttem, hogy nem mosom el az koszos tányérjaikat, evőeszközöket amiket ők használtak. Ugye nem én leszek a bunkó? Annyira elegem lett, hogy utánuk is takarítanom, mosogatnom. Szerintetek venni fogja a lapot a barátnőm?

2012. jún. 12. 07:55
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűbb lenne ha szólnál neki. komolyan, mi a töknek bonyolítjuk az életünket hülye utalgatásokkal meg játszmázásokkal meg sértődésekkel, kinek jó ez? szólsz oszt' jóvan
2012. jún. 12. 08:02
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy venni fogja, ezt mi nem tudhatjuk. De miért nem kéred meg, hogy legyen szíves elmosogatni maguk után?
2012. jún. 12. 08:02
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést már tegnap is kiírtad! Nem értem, ha a barátnőd, miért nem beszélitek meg!
2012. jún. 12. 08:04
 4/33 anonim ***** válasza:
45%
Jó ötlet, de valamit még hozzátennék: amit ti szeretnétek használni tányért, poharat evőeszközt, azt rakd el valahová máshova. Mert ugye az ilyen ember ha talál valahol tiszta edényt, akkor azt fogja felhasználni, te pedig ugyanott vagy, ahol a a part szakad. Szóval hadd legyen egyre több koszos cucc. aztán ha megkérdezi, hogy mi ez a halom, akkor mondhatod, hogy "jaaaa, én gy gondoltam, hogy ha már ketten vagyunk akkor felváltva mosogatunk. Most te vagy a soros."
2012. jún. 12. 08:04
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Minden igyekezetemmel azon vagyok hogy bele tudjam élni magam a helyzetedbe mert állandóan bunkónak tűnő válaszokat adok utólag visszaolvasva, de elöbb tisztázzuk már hogy jól értem e:

Barátnőd (tudom mit takar a szó ugye?) lánya a városodban van a kórházban, ő megkért hogy nálad aludhasson azért hogy közelebb legyen hozzá és te azon konspirálsz hogyan kényszeritsd rá hogy azt a napi 2 tányér pluszt elmossa maga után?

2012. jún. 12. 08:13
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
NEm tegnap kellett orvosoz vinnie? Akkor miért vannak még mindig nálad? Egyébként nem értem, miért nem beszélitek meg, nem lehettek túl jó barátnők. Szerintem így te (is) leszel a bunkó, van szád, szólj neki.
2012. jún. 12. 08:17
 7/33 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Tudom mit jelent a barátnő szó fogalma. Nincs kórházban a lánya szerencsére! Szerintem azért a pofátlanságnak is van határa. Nekem ez a véleményem. Főleg az problémám, hogy egyszer sem kérdeztem meg, hogy mit, miben segíthet. Mert ha én vendégségbe megyek akkor is megkérdezem. Pláne akkor ha én könyörgök valakinek, hogy nála aludhassak.
2012. jún. 12. 08:19
 8/33 A kérdező kommentje:
Tegnap kellett vinnie igen. Jól emlékszel. Azért vannak még nálam, mert holnap jönnek baba-mama klubba de az anyósához nem akart menni, mert nincsenek jóban. Egyébként vidéken laknak!
2012. jún. 12. 08:21
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

És mindig azt mondták mikor vendégségben voltál, hogy segíts?

Ha én látnék vendégül valakit, sose várnám el, még ha nekem ez plusz meló is. Amúgy lehet, hogy nem akar kotorászni a konyhádban, én se mernék. Főleg hogy pár koszos tányérért is húsz kérdést teszel ki, égetve ezzel a barátnőd. Nekem nem esne jól. Lehet, hogy valamennyire bunkóságnak tűnik nem elmosogatni, de akinél nem működik a barátság az te vagy szerintem.

2012. jún. 12. 08:24
 10/33 anonim ***** válasza:
56%

Ja és nekem nem kellene könyörögni, hogy ott aludhassanak a nálam egyik barátomnak sem!

Én az egyszem ágyamat is oda adtam.

2012. jún. 12. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!