Baranka kérdése:
Ugye most nem én leszek bunkó?
Figyelt kérdés
Már napja barátnőm megkért, hogy nálunk aludhasson, lehessen a lányával, mert a gyereket kellett vinni orvoshoz. Nem is a lényeg. De azóta egyszer sem mosogatott el maga után. Úgy döntöttem, hogy nem mosom el az koszos tányérjaikat, evőeszközöket amiket ők használtak. Ugye nem én leszek a bunkó? Annyira elegem lett, hogy utánuk is takarítanom, mosogatnom. Szerintetek venni fogja a lapot a barátnőm?2012. jún. 12. 07:55
21/33 anonim válasza:
És bingó! Ő kérdezte:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
22/33 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért akar nálad lenni, mert valami nincs rendben nekik otthon(pl. összeveszett a férjével, ellepték a bogarak a lakást stb.)?
23/33 anonim válasza:
Én, ha a barátaimhoz megyek, fel se merül bennem, hogy elmosogassak, mert utálom, ha az én konyhámban lábatlankodik valaki, így azt feltételezem, hogy más se szereti ezt. Mondjuk, ha valaki megkérne rá, akkor ersze, megcsinálnám, vagy pl. mikor azért mentem, mert beteg volt a barátnőm, még ki is takarítottam, hogy ne az anyósát kelljen megkérnie (el volt törve a lába). Viszont mindig szoktam vinni valami ajándékot, attól függően, meddig maradok. Általában a kedvenc italát, bonbonját, stb. Ha ott is alszom, akkor valami komolyabbat, vagy nem csak egy üveg italt, ahol gyerek van, megkérdezem, hányas pelust hord és viszek azt is, stb. Ha te elvárod, hogy elmosogasson, kérd meg rá. Viszont, ha én mosogatok, akkor elmosok mindent, az milyen, hogy otthagyok 4 tányért, meg két bögrét... Ha nem vitt neked semmit, és nem is fizet, akkor kérd meg, hogy ma pl. ő mosogasson el, mert fáradt vagy, és jó lenne, ha legalább ennyit segítene, ha már itt van. Ha jóban vagytok, nem fog megsértődni, hanem megcsinálja és kész. De nem gondolatolvasó, nem biztos, hogy veszi a célzásokat. 24N
24/33 anonim válasza:
Ú ez már a második kérdésed ugyanabban a témában....Még mindig ott dekkol nálatok?Nem úgy volt, hogy hétfőn viszi az ovoshoz és hazamennek? :S
25/33 A kérdező kommentje:
Igen hétfőn vitte a gyereket orvoshoz. Igen még itt van, de azért mert mindketten járunk baba-mama klubba és az szerdánként van. És az anyóssal nincs jobban ezért megkért minket hadd maradjanak addig itt nálunk.
2012. jún. 12. 12:38
26/33 anonim válasza:
Nem te leszel a bunkó, már az vagy. Napok óta írogatod a barátnőd háta mögött róla a kérdéseket, amiben puffogsz miatta, ahelyett, hogy kulturált módon már az első percben mondtad volna neki, hogy "kérlek, ha van egy perced, mosogass el, köszi!". Nem az a bunkóság, ha ezt elvárod a saját lakásodban, hiszen ki így szereti, ki úgy. Az a bunkóság, ha azt várod el, hogy a gondolataidban olvasson, ha pedig nem teszi, akkor a háta mögött "szidod". Akkor tehát: miért is nem vele beszéled meg ezt undorító taktikázás és felszínes cselek használata helyett?
27/33 anonim válasza:
#26: Van még pár hasonló stílusú kérdése a kérdezőnek. Nekem úgy tűnik, hogy ő ilyen. :)
28/33 anonim válasza:
Ha ő ilyen, csoda, hogy van barátnője, aki még őt kéri meg valamire. Lehet, hogy én inkább az anyóst választanám a helyében, bármilyen rosszban is vannak:)
29/33 A kérdező kommentje:
Kedves 27/28-as válaszoló! Melyik kérdésemre is gondolsz pontosan?
2012. jún. 12. 13:49
30/33 anonim válasza:
28 vagyok: én nem ismerem a többi kérdésed, épp elég volt ez a kettő. Inkább arra a kérdésemre válaszolj, ami a probléma megoldását segítené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!