Baranka kérdése:
Ugye most nem én leszek bunkó?
Figyelt kérdés
Már napja barátnőm megkért, hogy nálunk aludhasson, lehessen a lányával, mert a gyereket kellett vinni orvoshoz. Nem is a lényeg. De azóta egyszer sem mosogatott el maga után. Úgy döntöttem, hogy nem mosom el az koszos tányérjaikat, evőeszközöket amiket ők használtak. Ugye nem én leszek a bunkó? Annyira elegem lett, hogy utánuk is takarítanom, mosogatnom. Szerintetek venni fogja a lapot a barátnőm?2012. jún. 12. 07:55
11/33 anonim válasza:
Én a vendégeimet nem engedem takarítani, elvégre pihenni jött, de te tudod..
12/33 A kérdező kommentje:
A vendégeimet én sem persze. De nem én hívtam meg magamhoz, hanem ő kért meg, hogy nálam aludhasson.
2012. jún. 12. 08:39
13/33 anonim válasza:
és? ha ő a barátnőd, nem hiszem hogy ennek gondnak kéne lennie...nekem nem lenne gond...pluszban az én barátnőim elmosogatnak, mivel totálisan otthon érzik magukat nálam...kiszolgálják magukat és elmosogatnak stb...ez nálunk igy megy....
23L
14/33 anonim válasza:
Én is mindig megkérdezem ha vendégségbe vagyunk besegitek fözni stb!Kérd meg a saját dolgaikat mossa el mivel nem vagy a csaicskásuk,ha nem tetszik menjen az anyóshoz!Lehet ezért nincs jóba az anyóssal mert egy lusta nö aki annyira nem tiszteli a barátnöjét aki helyet ad neki és befogadja hogy elmossa a piszkos edeényeket legalább maga után!
15/33 anonim válasza:
Azta.. szóval ott az a nő, aki épp a gyereke egészségével van elfoglalva, neked meg az a KETTŐ DARAB PLUSZ TÁNYÉR okoz gondot, amiből ettek? Gratulálok!
16/33 anonim válasza:
Attól még, hogy figyelmetlen voltál a barátnőddel, és nem ajánlottad fel, hogy nálad alhatnak, hanem neki kellett megkérnie, attól még a vendéged, te meg a házigazda. Jóhogy a vécét nem akarod kipucoltatni vele.
17/33 anonim válasza:
Utolsó: te vagy "tré". Én kifejezetten kényeztetni szeretem a vendégeimet, plusz nem szeretném, hogy felborítsák a kialakított dolgaimat, hogy mit/mikor/hová.
18/33 anonim válasza:
Belinkelné valaki azt a másik kérdést?
19/33 anonim válasza:
Nem te írtál ki hasonló kérdést a minap. Már akkor is írtam, hogy szólal meg!! De ha nem te voltál, akkor ide is írom: szólalj meg! Ő a barátnőd, ilyen, ilyennek szereted. Elvileg. Ha azt akarod, hogy mosogasson, vagy segítsen neked, akkor kérd meg rá! Gondolom nem gondolatolvasó! Attól, hogy azt gondolod, hogy ezt neki magától tudnia kellene, nem változik meg semmi. A mosogatnivaló marad, te puffogsz, és ennyi.
20/33 anonim válasza:
*Nem te írtál ki hasonló kérdést a minap? - ez kérdés akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!