Akik otthon vagytok 2 éves vagy annál idősebb gyerekkel, miket szoktatok csinálni minden nap?
Ami jön, nincsenek előre megtervezett programok.
Mostanában jó idő a van, sokat vagyunk a kertben és sokat is megyünk, ma de banki ügyet intéztünk.
Minden napra van valami.
előző
kimarad a játszótér, de nem minden nap megyünk, heti 2-3-4x, ahogy adódik
nagyot suliba/ból hozzuk, visszük, úszás, próba.....
Mivel most jó idő van, naponta 2x játszózunk, ezenkívül boltba járunk/piacra.
Itthon gyurmázunk, most vettem neki Play-Doht a Tescoban (itt a legolcsóbb), és nagyon szereti!:) Ezenkívül a mostani kedvenc a buborékfújó és a rajzolás:)
Ugyanazt, mint eddig, csak kicsit másképp. Pl. gyurmázás helyett sündisznó családot készítünk (fogpiszkálót szurkálunk a gyurmafigurába) vagy sütit sütünk (szemes fekete borssal, szegfűszeggel, rizzsel, köménymaggal díszítjük a kiszaggatott formát). Homokozunk, de vödörbe lapátolás helyett alagutat, vasúti pályát építünk, s ott tologatjuk a vonatot. Kavicsokból autóutat építünk hozzá. Vagy homokból sütünk sütit és feldíszítjük botokkal (gyertya), kavicsokkal, kis csigákkal (amit neki kell megkeresnie). Rajzolás (firkálgatás) helyett papírra is vasúti pályát rajzolunk, állomással, váltóval, s azon futnak utána két napig a vonatok. Papírra történő festés helyett tojástartóból kivágott virágokat festünk, s virágoskertet készítünk belőle. Felmatricázzuk a motorját.
Egyébként rengeteget olvasunk, elmegyünk együtt könyvtárba. Illetve még a puzzle-t szereti nagyon.
19:12-es vagyok
csak nekem/nekünk van mindig ezer dolgunk, ma is egész délelőtt mentünk(otp, önkormáynzat, visszavittem tellefonomat, szandált néztünk) és eltelt a délelőtt.
De doki, majd nagyért, aztán játszótér és itt az este.
Holnap megint vannak dolgok, pénteken osztálykirándulás....
sorolhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!