Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután kigyurtad magad, sokkal könnyebben adták magukat a lányok?
Én nem fényeztem magamat, nem kell támadni egyből:)
A külsőm adott volt. Csináltam hülyeségeket az tény. De itt kár őszintének és kedvesnek lenni.
Mindig is ráfaragtam... Hidd el nekem is elegem van, mert rengeteg emberben csalódtam.
Arról meg nem tehetek ha nem vagy helyes. Néha az átlagos arcú paliknak is lehet szerencséjük egy éjszakára erejéig. Ha viszont ronda vagy akkor ne is törd magadat.
csináltál hülyeségeket, de mindenre mentséget jelentett, hogy jol nézel ki, és mindenki nyladossa a kis buksidat. Egy ronda ember ha elront valamit, akkor lehordják, mert miértne, de a szépekkel kivételeznek.
amugy küldök képet és igen/nem választ kérek.
mert: csajozom. sexig nem jut el a dolog. más fiukkal dugnak a lányok. tehát azok a más fiuk jobbak (jobban néznek ki).
A szépség az egy adottság. Mindenki máshogy él vele.
Igen, egy jó külsővel sokkal könnyebb lét.
Ez a baj a mai társadalommal! Én sose teszek különbséget ez alapján. Ebben a korcs világban háttérbe szorultak a belső értékek. Általában a szépséggel megáldott emberek beképzeltek és kivételezettek. Ez van sajnos. Hidd el nekem se tetszik!
jaj ezen a véleményen a gyomrom is felfordult, de bocs :D
ird már le az öszinte gondolataidat e téren. Hányszor röhögsz te magadban másokon, amiért veled kivételeznek, velük meg nem. Tuti hogy lenézted őket durván. Betanultál egy ilyen "érinthetetlen kur va vagyok" amit előadsz, amikor magadhoz méltatlannak gondolt embereket kell leráznod.
Nem tudom miből következtetsz bármire is, hiszen nem ismersz.
Én az ápolatlan embereket vetem meg. Igénytelennek és tűrhetetlennek tartom pl. a szőrős lányokat, a büdös embereket... Az ilyen rossz indulatú irigy embereknek, mint amilyen te vagy természetesen nem a jókat kívánom.
De nem élvezkedek aberált módon más kárán:D. Te ostoba.
Utoljára írtam ide, mert iszonyatosan buta vagy. Kár itt
kaparnod, még van hova fejlődnöd. Felháborodhatsz, de tök felesleges, mert van még mit tanulnod.
Nem érdemled meg a jóindulatot! Tulajdonképpen saját magadnak köszönheted azt, ahol tartasz. Ilyen hozzá állással minden pejoratív dolgot bevonzasz!
Először saját magadat kritizáld mielőtt mindenki torkának neki esel te debil bunkó.
bocs én nem születtem szépnek, nekem nem jöttek a pofámba az eredmények, gondolom hasonlo helyzetben TE sem biztos, hogy megeröltetted volna magad. Persze könnyü a magas lóról beszélni igy, hogy te egy luxury ember vagy, akit mindenki akar a külsője miatt.
én ugy kerültem erre a szintre, hogy szépen berekültem egyetemre, ahol egy darab lány se volt. Éltem a napjaimat, vártam, hogy valakinek majd megtetszem, hogy jön majd az a bizonyos lány vagy valaki, de persze nem jött, mert mégis honnan.
Gimiben én voltam a stréber túlintelligens, nem jártam sehova, mert büntudatot ébresztettek a szüleim minden kis ló fa sz dolog miatt. Hiányzott már akkor is egy lány, de kis révületben éltem, mint egy kis tudatlan robot.
és igen meglehetősen irigy vagyok, mert a sex nem egy luxuscikk és ugy érzem meglehetősen méltatlan, hogy velem nem kefél senki, noha ugy gondolom elejébe megyek a problémának és kinyilvánitom a szándékomat a lányoknak e téren. Más fiuk is kinyilvánitják, némelyik hozzám képest vállalhatatlanul bunkó és szögletes módon, mégis ők dugnak én meg nem. Mert ők jol néznek ki én meg nem. Nincs más magyarázat. Aki nem néz ki jól az megszivta. Ez a legnagyobb életigazság amit felfedeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!