Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt írta a horoszkóp tegnap hogy legyek nyitott és felejtsem az előítéleteket, mert mostanában könnyebben kialakulhat párkapcsolat. Higgyek neki?
Nekem azt írta az éves, hogy elképesztő karrier fejlődés áll előttem.
Nos... Egyenlőre továbbra is munkanélküli. :D
mer voltam jósnál, és tökéletesen olyanokat mondonak, ami igaz. mm én is azt gondolom saját magamról. meg hogy engem fog megtalálni a szerelem, nem én ót.
a bakok horoszkópja általában a szerelemről párkapcsolatokról szól, de van legalább 8 bak ismerősöm akiknek szintén sose jön össze semmi, ahogy nekem sem :S
Én nem hiszek ezekben, nem ezen fog múlni...
Ha előítéleteid vannak azokat úgysem fogod egykönnyen legyőzni, ha meg csak emiatt most figyelmen kívül hagyod csak akkor a későbbiekben vissza fog térni az előítéleted és csak több gondot fog okozni...
Már ne is haragudj, de mind azt mondja ami igaz rád.
Ebben rejlenek a képességeik. Úgy fogalmaznak, hogy mindenki megtalálja magában egy apró darabját amitől az egészet igaznak hiszi.
Holott csak parasztvakítás az egész. Szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!