Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miután kigyurtad magad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután kigyurtad magad, sokkal könnyebben adták magukat a lányok?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 20:52
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
én speciel nem kigyurni akarom magam, hanem csak valami férfiasabb kinézetet felvenni, mondjuk olyat, amilyen sok fiunak alapból, mindenféle edzés nélkül megadatott (széles váll és hát, vastagabb kar, valamiféle mellizom, és kevesebb háj a hason)
2012. jún. 18. 21:40
 22/46 anonim ***** válasza:
Nekem mindenhez van akaraterőm, karier, gyurás, tánc stb, de a nőknél véget ér a film.Próbálkoztam én már de ritkán.Voltak dúrva égések is, amit nehezebben hevertem ki.Szeretem ha egy csaj is jelez, szemez, nem pedig teszi az elérhetetlent és én menjek oda a semmiből, na ez utálom.
2012. jún. 18. 21:41
 23/46 A kérdező kommentje:
neked viszonylag ku rva könnyen rendbe lehetne tenni az életed a nők terén, ha már értékes életed megvan. Igazából szerintem csak nettó hülyeségeket gondolsz a nőkről, johogy félsz tőlük.
2012. jún. 18. 21:43
 24/46 anonim ***** válasza:
a szélles váll az genetika, ha nagyon sokat vállazol akkor is nehéz
2012. jún. 18. 21:45
 25/46 anonim ***** válasza:
*széles
2012. jún. 18. 21:45
 26/46 Dögi ***** válasza:
Átlagos csajok nem szexelnek csak úgy első találkozáskor a diszkóban vagy akárhol. Azok átlagos ribancok. Egy átlagos nőnek ennél több kell mint hogy ki legyél gyúrva és hogy üres legyen a fejed. De vannal hülye nők, úgyhogy hajrá. 165 cm magas vagyok és 60 kg, nem gyúrok, mégis van egy gyönyörű barátnőm és szeretjük egymást. Ennél több mi kell?
2012. jún. 18. 21:46
 27/46 anonim ***** válasza:
Te lényegében nincs rossz véleményem róluk, de rohadt nehéz odamenni egy idegenhez, mikor az egyáltalán nem tünik nyitottnak.Hidd el nem olyan könnyü rendbe tenni bármit, ez az egy dolog nem müködik nálam, még ha fejre állok se.Mondom még anyagiak is vannak viszonylag de egyszerüen nem tudok beszélni lazán idegen csajokkal, társaságunkban meg nincs új csaj.Visszatérve a gyúrásra, a teremben is sok csaj volt, még igy néha néztek felém de látták hogy gátlásos faszi vagyok valamilyen szintem és az érdeklődésük 0ra csökkent.
2012. jún. 18. 21:48
 28/46 I am God ***** válasza:
Én kigyúrtam magam, 18 évesen kezdtem, amikor 20 lettem, akkor már úgy jó alakom volt, akkor kezdödött az élet, elötte 1 darab 1 éjszakás csúszott be. Most 22 vagyok, és nem kell nagy eröfeszítéseket végezni. Gyúrjad csak ki magad. Sok jó csaj van akinél ez dönt.
2012. jún. 18. 21:50
 29/46 A kérdező kommentje:
ó, hogy sorvadnád el
2012. jún. 18. 21:51
 30/46 A kérdező kommentje:
az az igazság amugy, hogy top nőket akkor is lehet dugni, ha nem vagy nagyon kigyurt.
2012. jún. 18. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!