Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután kigyurtad magad, sokkal könnyebben adták magukat a lányok?
sok gyurós gyerek valóban fél a nőktől.
de vannak akik meg elkezdtek szexuálisan bejönni a csajoknak, de a sovány énjük idején felszedett torz viselkedésük miatt párkapcsolatra alkalmatlanok.
Most még erre vágysz... hogy nőket kapjál meg.
Magasabb kategóriába tartozó lányokról álmodozol.
Nos akkor elmesélnék neked valamit ha megengeded.
Nekem is volt ilyen korszakom. Talán ez lenne a megfelelő minősítés: a külsőségeknek éltem. Habzsoltam a pasikat... Bárkit megkaphattam, de üres maradtam utána. Ez megy 1-2 évig. Sok csalódás után pedig elege lesz az embernek. Rosszabb esetben teljesen kiégsz.
Több, mint 2 és fél éve van barátom, akibe örülten szerelmes vagyok! Teljesen más ember lettem. Sokkal visszafogottabb és szerényebb. Ez nem azt jelenti, hogy ápolatlanná váltam. Csupán nem fektettem görcsösen annyi energiát a külsőmbe, mint régen. (Így is helyezett lettem szépségversenyen.)
A következtetés az, hogy igazán boldog nem attól leszel, hogy olyasvalamit erőltetsz magadra ami nem te vagy. Sportolni mindenképp kell, mert egészséges. De akkor válassz olyat amit szívesen is csinálsz, ami örömet okoz. A kondi nem túl testhez álló neked, monoton és unalmas.
Miért nem próbálsz ki egy küzdősportot? Pl.: Karate vagy kempo? Testileg lelkileg megváltoztat, megerősít és ráadásul szálkás izmokat ad.
Kigyúrt izomagyú idiótákra, idióta lányok buknak... csak egy éjszakára fognak örömöt okozni!
pff 16 évesen habzsoltad a pasikat és kiélted magad gimis éveid alatt? Az igen!
én már 5 éve küzködöm, hogy nem kellek a lányoknak. És nem kiégtem, hanem a megőrülés határára kerültem, és veszélybe került a jövőm is.
Ha nincs pozitív visszajelzés és sikerélményed érthető az elkeseredettséged.
Kicsit erős volt a kifejezésem. Nem feküdtem mindenkivel össze. Pusztán arról írtam, hogy bárkit megkaphattam és ezt nagyon jól tudtam akkor.
Tényleg jó lenne ha valamilyen közösséghez tartoznál... pl sport terén. Az is oldaná a gátlásaidat és a kezdeti sikerélmények is felturbóznák az önbizalmadat:)
Én ezeket tanácsolom jó nők megdöntéséhez:
Határozott, de nem tolakodó és közönséges közeledés a kiszemelted felé. A bókoknak is ütősnek kell lennie.
Dicsérd az illatát, mondd neki, hogy iszonyat csinos és különleges.
Mindenképp hívd meg valami italra. Az első tánc és az első csók nagyon sokat számít egy nő szemében. Konkrétan eldönt mindent. Következtetünk az érzékiségetekből, hogy milyenek vagytok az ágyban. Finoman kell hozzá érned a lányhoz. Kényeztesd, simogassad. SZépen lassan haladj. Húznod is kell az agyát.
Most ahogy írom a sorokat rájöttem, hogy ezt nehéz elmagyarázni. Egyszer ráérzel a csábítás ízére megállíthatatlanná válsz.
1. körben mindenképp szerezz önbizalmat! Ez a legfontosabb. AMig nem szereted önmagadat esélytelen, hogy elkábíts bárkit is.
Ja, és az én barátom is ilyen visszahúzódó. Ez a legszexibb benne. Hogy nem nyílik meg akárkinek csak aki megérdemli. Nem teszi az agyát összevissza, hanem önmaga!
Ő is sokáig várt rám. Iszonyat válogatós egy pasi!
Előtte átlagos és inkább csúnyácskább női voltak.
Ne keseredj el
már nem azért, de én az elmult honapokban mást se csináltam, mint mindenféle lányokkal kavartam. a jobbféle nők szóba sem jöhettek, mivel külsőm miatt elküldtek, akármilyen határozott volt a fellépésem. Ezalatt olyan szintet kell érteni, hogy odahuzom a csajt, és lekapom, mig a többi gyökér fél órát ólálkodik körülötte, mert nem merik és nem is tudják megszólitani.
na és ilyen durván rámenős (persze vicces és stilusos modon elöadott) nyomulás ellenére sem akart velem dugni egy lány sem. Tetszeni tetszettem nekik, de az nem az az igazi mélyről jövő sexuális érdeklődést, amit egy joképü gyerek megkap automatikusan.
magadat meg ne fényezd, hogy nem feküdtél össze mindenkivel, mert nagyon is összefeküdtél te több emberrel, mint kellett volna...föleg ilyen 15-16-17 évesen azért az durva. Mit szolnál, ha lekapcsolnánk a sexről egy fél évre? Tudod mi lenne veled? Azon felül, hogy megőrülnél, lerongyolódnál, még talán a menstruácios ciklusod is megállna, lévén, hogy annyira rászoktál már a sexre. De ilyen dolgokban te sajnos nem tudsz gondolkodni, mert neked a gazdag sexuális élet csak ugy az öledbe hullot, igazán nagy eröfeszitéseket szerintem nem tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!