Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután kigyurtad magad, sokkal könnyebben adták magukat a lányok?
gátlásokat elhagyni?
fogod, megkéred egy haverodat, hogy kényszeritsen oda lányokhoz, égesd be magad, csinálj magadból hülyét pár százszor, és rájössz, hogy a legrosszabb dolog, ami történhez, az az elutasitás.
nekem gátlástalanná válni sokkal könyebb volt, mint gyurni.
hát gyerek, pedig be kell nyelni az elutasitásokat. VAAAGY, gyurd ki magad tényleg, és akkor jobb csajokhoz is oda tudsz menni, de azok is el fognak küldeni eleinte hamar. Bár ha ki leszel gyurva, akkor a csunyábbaknál már viszonylag könnyen fog menni a dolog...
de mégilyet! hát én különben nem is értettem sosem, hogy a legtöbb embernek van akaraatereje gyurni, meg kitartása, közben meg egy elutasitástól összeomlanak. komolyan nem éretm.
"Miután kigyurtad magad..."
"A válaszoktól függően fogom eldönteni, hogy kigyúrom-e magam vagy sem"
Csesszétek meg! Ez nem így működik, hogy egyik napról a másikra majd csak úgy kigyúrom magam!
Hosszú évek munkája ez, vagy pedig rövid idő alatt egészségkárosítás útján.
De amennyire otthon vagytok a témában, nektek még szteroidokkal sem menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!