Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miután kigyurtad magad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután kigyurtad magad, sokkal könnyebben adták magukat a lányok?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 20:52
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező.Ez tényleg igy van.Átlag csaj simán kap magának valakit akivel smároljon,szexeljen ez már csak tőle függ.Erről jut eszembe, hogy nem az izmomat kellett volna novesszem hanem az agyamat átültessem.Már édes menyasszonyom is lenne ha nem lennék ilyen gátlásos.
2012. jún. 18. 21:20
 12/46 A kérdező kommentje:
én elég duvrán megváltoztattam a gondolkodásomat a nőkkel kapcsolatban, de ugy látszik a kigyurtság nem kerülhető meg.
2012. jún. 18. 21:23
 13/46 anonim ***** válasza:
Hát szerintem könnyebb izmot növeszteni, mint gátlásokat elhagyni.Úgyhogy álljál neki és gyúrjál.
2012. jún. 18. 21:25
 14/46 A kérdező kommentje:

gátlásokat elhagyni?

fogod, megkéred egy haverodat, hogy kényszeritsen oda lányokhoz, égesd be magad, csinálj magadból hülyét pár százszor, és rájössz, hogy a legrosszabb dolog, ami történhez, az az elutasitás.

nekem gátlástalanná válni sokkal könyebb volt, mint gyurni.

2012. jún. 18. 21:27
 15/46 anonim ***** válasza:
A kövérnek sem kell semmit tennie... ;)
2012. jún. 18. 21:30
 16/46 anonim válasza:
Igazából pont ez a baj a gyúrással, hogy kinézetre leszel tőle inkább jobb, viszont funkcionalitása egyre kevesebb van. Szerintem, kezdj el gitározni.
2012. jún. 18. 21:33
 17/46 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem fogadom el sajnos.Égni nem akarok, biztosra szeretek menni.Tudom, nem nyerő de égetni utálom magam.
2012. jún. 18. 21:33
 18/46 A kérdező kommentje:

hát gyerek, pedig be kell nyelni az elutasitásokat. VAAAGY, gyurd ki magad tényleg, és akkor jobb csajokhoz is oda tudsz menni, de azok is el fognak küldeni eleinte hamar. Bár ha ki leszel gyurva, akkor a csunyábbaknál már viszonylag könnyen fog menni a dolog...

de mégilyet! hát én különben nem is értettem sosem, hogy a legtöbb embernek van akaraatereje gyurni, meg kitartása, közben meg egy elutasitástól összeomlanak. komolyan nem éretm.

2012. jún. 18. 21:36
 19/46 anonim ***** válasza:

"Miután kigyurtad magad..."

"A válaszoktól függően fogom eldönteni, hogy kigyúrom-e magam vagy sem"

Csesszétek meg! Ez nem így működik, hogy egyik napról a másikra majd csak úgy kigyúrom magam!

Hosszú évek munkája ez, vagy pedig rövid idő alatt egészségkárosítás útján.

De amennyire otthon vagytok a témában, nektek még szteroidokkal sem menni!

2012. jún. 18. 21:39
 20/46 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképpen, én is egy éve edzek és látszik azért, hogy strandon megnéznek elég durván, pedig nem szedek semmit, csak elég keményen tolom heti 4x. én igazából magam miatt csináltam, 2 éves kapcsi után tavaj, nem tudtam mit kezdeni magammal és azért kezdtem el, szóval nem ilyen szándékkal, meg erre szerintem sem érdemes alapozni. 22F
2012. jún. 18. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!