Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy mindig magányos leszek! Mit tegyek?
16 éves vagyok, eddig nem jártam senkivel. Sajnos észrevettem hogy a fiúknak azok a lányok kellenek, akik korukhoz képest sokat isznak, cigiznek :/
Én is szeretek bulizni, de nekem nem kell Jack Daniels hogy jól tudjam érezni magam. Nem is dohányzom. Szerintem nincs baj a külsőmmel, viszonylag elégedett vagyok magammmal. Sok fiún azt vettem észre, hogy mindegy milyen a lány arca, az a lényeg hogy nagy melle legyen. Nekem nincs óriási mellem, nem is rakom ki. Csak annyira szomorú azt látni hogy amikor pl sétálni megyek, akkor szinte csak azt látni hogy olyan ismerős lányok ölelgetik a barátjukat, akik... hogyismondjam... csekély értelem szorult beléjük. Vagy akiket sose láttam mosolyogni. Egyszerűen ridegek...
Az önbizalmam egy része el is úszott.
10-es. tévedés. nézd meg a magyar demográfiai grafikont, 2010-es google a barátod
ott majd látod, hogy csak 30 éves korig vannak kb. a férfiak többségben
közben sok kipurcan gyorshajtásban, drogozásban, szívrohamban, alkoholmérgezésben etc. és nőtöbblet alakul ki.
tehát várjatok addig, és aztán majd ti válogathattok. 90 éves tata korotokra rátok 4 nő jut :D
egyébként kérdésre a válasz: én is ilyen voltam. 18 éves korig senki észre se vett. no cigi, no pia, no drog, no mellkidobás, mindenre nem-et mondtam. aztán észrevett egy kimondottan ronda, csóró fiú. akkor már nem érdekelt, annyira kellett valaki, össszejöttünk. közben kiderült hogy még szemétláda is, mellettem más csajra is hajtott, nekem kellett mindenre meghívni mert neki sose volt pénze, aztán egyik napról a másikra elhagyott egy malacorrú rusnyaságért.
utána egy nagyon kövér pasi próbálkozott. annyira akartam már kapcsolatot hogy elmentem vele 1 ffesztiválra. nagyon leitta magát, elcsúszott a sárban, elől-hátul trutyi lett, majd fogdosni akart és azt, hogy egy hálózsákban aludjak vele. inkább megléptem
utána egy focistasrác kerülgetett a szerencsétlenebbik fajtából. még nem volt köztünk semmi de már a fél városnak elhíresztelte, hogy alakul a csajjal. folyton azt akarta hogy üljek és bámuljam hogy focizik (hogy a haverok lássák hogy létezem, gondolom). az volt a nagy randi. hát tőle is megléptem.
aztán egy zenész pasi hajtott rám. ő aranyos volt, de magasságra kétszer akkora mint én és valahogy féltem tőle meg nem tudtam megszeretni így hagytam. később egy másik pasi akart velem nagyon járni, elhagyta volna értem a barátnőjét. aranyos volt, kivételesen helyes is, (legalábbis az addigiakhoz képest) de elég buta és mindig úgy éreztem, nem ért meg engem.
később összejöttem egy másik pasival, ő viszont drogozott (nemcsak fű) így ezt sem vállaltam.
aztán összejöttem egy rockerrel, beleszerettem, de mástól megtudtam hogy évek óta a legjobb barátnőmbe szerelmes csak azért jár velem mert hasonlít a természetünk és ő elérhetetlen mert pasija van. ezért inkább elhagytam, nem akartam ökör 2. lenni
úgy érzem, túl sok békát csókoltam meg. tényleg nem a külsőségeket néztem, még ezt sem lehet mondani hogy modellpasikra, vagy pénzeszsákokra hajtok, de nem jön össze
és még mindez úgy, hogy önbizalmam is van
kezdem úgy érezni, egyszerűen szerencse az egész vagy az a hibám hogy nem néztem el a butaságot/gyakori részegséget/drogozást/hogy ha ló nincs szamár is jó és én legyek a szamár/hogy csak a haveroknak mutogatni kelljek/hogy havi kétezrem van de még ezt is lehúzza a pasi meg mással flörtölgessen.
kezdem azt hinni hogy jobb volt, mikor még senkivel nem kezdtem és még voltak álmaim hogy találhatok egy normális srácot
de rá kellett jönnöm, hogy vlsz csak ilyeneket érdemlek
majdnem 1 éve vagyok egyedül, de már nem is hajtom ezt a dolgot
szal látod, más is van úgy mint te :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!