Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már gyereket akarok mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már gyereket akarok mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és annyi ismerősöm van akiknek most született kistestvérük és annyira édesek , anyukámnak már nem lehet gyereke és csak nagyobb testvérem van ,de szeretnék egy kis gyereket akit szeretgethetek és játszhatok vele , már azon is gondolkoztam,hogy teherbe ejtetem magam és szülök egy kis cuki bébit tudom,hogy baromság , de iszonyatosan imádom a kicsiket !!!!!

2012. jún. 13. 22:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nyilvàn nem ejtenèm magam emiatt teherbe , mert tisztaban vagyok azzal,hogy fiatal vagyok , olyan 25-27 èves koromra tervezek gyereket,de attól még szerethetem őket ,és vàgyhatok arra,hogy szeretgethessek egy gyereket.

Nem tudom ki babusgatott engem a kérdés kiíràsakor,de egyàltalàn nem az volt a cél,hogy pozitívan,helyeslően vàlaszoljanak...

2014. jan. 9. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!