Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már gyereket akarok mit tegyek? (többi lent)
Hidd el megbánnád. Ha megszületne, az esetek 90%-ában mindent gondolnál róla, csak azt nem , hogy cuki. Talán amíg a kórházban van.
Nagyon sok törődést és foglalkozást igényel, ami jelenti az alapvető ellátáson keresztül a szellemi fejlesztésig mindent. Én sem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz. Nekem már 2 éves lassan a lányom, most pont hisztikorszak van, amitől sokszor tépem a hajam... imádom, meghalnék érte de tényleg nem könnyű na.
Legalább várd meg a 20+-t...
24/N
A gyerekkel rengeteg gond van és egy életre szól.
És gondolj arra hogy az a gyerek felnő és a nyakadon fog lógni hogy nincs pénze háza kocsia 'teszi fel a kérdést mért nincs pénze?? stb. Én szégyen de még mindíg kérek anyámtól pénzt (kölcsön) pedig már 25 vagyok. -Ne akarj még gyereket.
A gyerek nagyon lekötne ilyen fiatalon és később maximum csak idősebb elvált vagy szerencsétlen pasikat találnál magad mellé. Éld ki másba magad. gyereket csinálni nem nehéz csak eltartani nem könnyű.. Én is sokszor vetem anyám szemére hogy miért kell nekem 4x úgy megharcolni mindenért mint másnak. Pedig engem anyám nem is fiatalon szült csak faterom lépett le és mostohaapám volt vagy 3. Most hogy már én is felnőttem rájöttem hogy milyen felelősség egy gyerek. az nem olyan hogy elmúlik. Sok pasi általában menekül a gyerekes nőktől. Sok pasi meg a felelősségtől. A gyerek meg egy életre szól az nem olyan hogy elmúlik. meg szerintem a hormonjaid dolgoznak túl intenzíven ahogy idősödsz. azért lehet ez..
szóval jól lelomboztalak de hidd el ráérsz még vele leélsz még 5x ennyit innentől kezdve.
Én is ilyen vagyok. Eddig rendesen irtóztam a gyerekektől, most meg nővéremnek meg bátyáméknak is pont egyszerre lesz kisbaba, és én se akarok kimaradni a sorból, annyira rám jött a babázhatnék. De sajnos még korai lenne :S Neked meg pláne. De nem baj az, ha ennyire szereted őket, gyorsan telik az idő, majd lesz neked is :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!