Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb? Jó sex, vagy érzelem nem jó sexxel?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akinek 6 éve van párja.Vele nagyon jó neki a sex, viszont szakítás után kibékültek és a srác azt mondta neki, h már nem szerelmes belé.De adjon neki egy hónapot, h visszaszeressen...:S Már régóta nem tudtak egy jót beszélgetni, mint a kapcsolatuk elején.A bnőm most egy jó barátjával sokat beszélget és a srác belezúgott.A barátnőm mellette önmaga.újra az az aranyos boldog, jókedvű lány.Viszont a sex nem jó a srácccal mert régen volt vele és tudja.Ez változhat?Ráadásul a pasija jobban bejön neki mint a másik, aki nem olyan helyes.Kit válasszon?Én nem tudok neki mit tanácsiolni...:(2012. jún. 12. 01:08
11/17 A kérdező kommentje:
elírtam telóról írok bocsánat.Bnőm úgy gondolja, hogy meg kell tanulni a másiknak mi a jó neki.ás ez fordítva is igaz
2012. jún. 12. 01:57
12/17 anonim válasza:
Pont ez az amiben én nem hiszek. Akivel szexuálisan össze vagyok hangolva, az kérdés nélkül ráérez. De persze nem akarom lebeszélni, van akinek bejön az egymás tanítgatása. Nekem egy rémálom volt, soha többet! :D
13/17 anonim válasza:
Hát te milyen odaadó barátnő vagy, hogy hajnali kettőkor mások szexuális élete miatt aggódsz..
14/17 A kérdező kommentje:
nem a szexuális élete miatt aggódom...-_-" hanem h hagyja el azt akivel évek óta van egy olyanért akivel megtalálta önmagát?
2012. jún. 12. 02:04
15/17 anonim válasza:
Az eddigi válaszolók és a kérdező most biztos ki van ütve. :)) Jóó reggelt!!
16/17 anonim válasza:
Nem is értem, hogy ki-kivel van. És neked mi közöd az egészhez?
17/17 anonim válasza:
Sztem meg neki kell döntenie, nem neked. Az ő élete, neki kell tudnia h kit válasszon. Annak semmi értelme h te javaslod neki h melyikkel maradjon. Az egy dolog h tudod h 1-2 tulajdonságukat, de a teljes érzelmi világukat nem látod át:) Szal sztem inkább hagyd rá, egyedül kell döntenie.
Amennyiben persze tényleg nem rólad van szó, és tényleg csak elírás volt az a "testem" rész:D
Off: Titeket nem idegesít h sokan sexnek írja a szex szót? Engem ez úgy fel tud b***ni:D Nem Angliában vagyunk heh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!