Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik jobb Értelem és Érzelem...

Melyik jobb Értelem és Érzelem film, a BBC vagy az Emma Thompson féle?

Figyelt kérdés
A Büszkeség és Balítélet nekem jobban tetszik a BBC sorozatban, mert sokkal jobban visszaadja a könyvet. Az Értelem és Érzelmet viszont még csak olvastam, egyiket sem láttam. Aki látta mindkettőt, főleg azok véleményére lennék kiváncsi. Köszönöm
2011. ápr. 6. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem a Büszkeség és balítélet tetszett jobban, az Értelem és érzelem nem annyira,de az is jó.

Igaz,én jobban szeretem először a filmet nézni meg,és utána olvasni a könyvet. Így nem ér olyan csalódás.

Az Értelem és érzelem egy mű,nem kettő.

2011. ápr. 6. 10:17
 2/9 anonim válasza:
Az Értelem és érzelem egy film, a másik viszont sorozat. Nekem az egyik kedvenc filmem a Büszkeség és balítélet című sorozat, a BBC-s. :) Én először regényben olvastam mindent. Igazából két önálló műfaj a kettő. Én imádom olvasni Asten-t és Brontét is imádom. Sorry a rossz helyesírásért:). Többször is olvastam a regényeiket. Egészen más hangulata van a regénynek, mint a filmnek. Én szinte az összes régebbi színésszel játszott filmet láttam, a maiakat viszont nem szeretem, nem fogott meg a kalózhercegnő:D, a Karib tenger kalózainak sztárhölgye nekem nem tetszik, a játékát pedig rossznak tartom, ami persze az én véleményem. Kira Knigthly :), na így hívják. Vele is láttam filmet, pontosabban csak belenéztem, de nagyon rosszul játszotta :S, egyáltalán nem megfelelően viselkedett, és nagyon lealacsonyította ezt a nagyszerű művet.
2011. ápr. 6. 10:52
 3/9 anonim válasza:
Bocsánat a kedvenc sorozatom:D,nem filmem:D. Én is már belekavarodtam :). A másik filmre már nem emlékszem :D, de láttam pedig, csak annyira nem foghatott meg :D. Azt hiszem, hogy az könyvben se annyira tetszett :). Az utolsó voltam.
2011. ápr. 6. 10:53
 4/9 anonim ***** válasza:
A 2008-as Értelem és érzelem sorozat szerintem nagyon jó lett azt ajánlom
2011. ápr. 6. 12:58
 5/9 A kérdező kommentje:

A 4-es válasz írójától kérdezem, a 2008-as az a BBC? Köszi a választ!

1. válaszadó, sajnos nem értetted meg a kérdésemet, a BB-t csak példaként hoztam fel.Az Értelem és Érzelem is kétféleképpen lett feldolgozva, BBC és Hollywood, kérdésem arra irányult, melyik a jobb?

2011. ápr. 6. 13:45
 6/9 anonim ***** válasza:
igen, a 2008as a BBC, 3 része van - nekem ez kicsit jobban tetszett, mint az Emma Thompson-féle, de azt is mindenképp ajánlom megnézni
2011. ápr. 6. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is sokkal jobban tetszett a 3 részes BBC féle feldolgozás, ahhoz képest az Emma Thompson féle unalmas volt (az utóbbit később láttam). Olyan érzésem volt, mintha jobban pörögtek volna az események :-), pedig ugyanaz a történet :-) de szerintem nézd meg mind a kettőt, hátha neked a másik tetszik jobban... annyira szubjektív :-)
2011. ápr. 7. 21:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Sikerült megnéznem a BBC-st, nagyon tetszett, köszi!
2011. ápr. 23. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Most jovok en, mint kivetel :)

Lattam mindkettot, engem az Emma Thompsonos verzio sokkal jobban lekotott.

2011. jún. 8. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!