Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem állati beteges? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem állati beteges? Vagy lehet ennyire jó köztük a viszony?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Van egy kisebb bandánk, mindig mindenhova együtt megyünk, így fiúk lányok vegyesen. Egyik haverunk az a tipikus "milliomos". Ő most 23 éves.Jó kocsi király családi ház, saját lakás. 5 testvére van, mindegyik nála jóval fiatalabb, de bármikor, amikor felmerült hogy mondjuk menjünk hozzá medencézni, hirtelen kitalált egy másik programot. Én már kb fél éve komolyabb érzelmeket is táplálok iránta, csak nem merem megmondani neki, félek hogy netán nem viszonozná. Na de visszatérve, nagy nehezen sikerült rávenni az egyik délután, hogy menjünk át hozzájuk hűsölni a medencébe. Mindegyik tesója otthon volt, és az anyja is. Tök jól elvoltunk lasztiztunk hülyültünk napoztunk, mindent amit csak lehetett,kihasználtuk a jó időt. Aztán egyszer csak, kijött hozzánk az anyja. Nem is ezzel volt a gond, hanem a viselkedésével. Ugráltunk a medencébe, és én pont a szélén álltam, amikor kimászott a srác. Gondoltam megigazítom kicsit a haját, mert itt ott felállt.Aztán gyorsan az anyja (köztünk!!) átverekedte magát, és a vízbe ugrott...mert nem elég nagy a medence. De volt még más furcsaság is. Mondta, kenjem be a hátát, mert nem akar leégni. Én még fel sem fogtam az infót, az anyja már a hátán volt, és kente be. Aztán tök nyugodtan napoztunk, amikor az anyja(háton feküdt a srác) ráült, úgy tipikus lovagló pózba, és elkezdett rajta mozogni, mintha pont...meg nyúlkált meg minden. Én komolyan nem jutottam szóhoz. Persze elküldte meg nem hagyta, de egy anyának ilyen mégis miért is fordul meg a fejében? Ráadásul a haverok előtt...úgy hogy bent a házban egy 3 hónapos kisfiú is(a legkisebb tesója)alszik. Ez nem beteges? Persze, lehet most élné ki az anyja a gyerekkorát, 16 évesen hozta világra a haveromat. Na de ez se változtat olyan sokat. Lehet ezért nem akarta soha hogy hozzájuk menjünk?De ez most mi?

2012. jún. 10. 15:58
 1/8 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
úgy rémlik ezt már olvastam
2012. jún. 10. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne foglalkozz vele. Nem a te problémád. Felejtsd el a srácot. Ja hogy milliomos? Ezért kell? Akkor tűrd el. Tudom hogy így van, a történethez annak semmi köze, hogy gazdag-e vagy sem. Csak olvasd át még egyszer. Egyébként igen, komoly problémája lehet az anyjának. És ha nem sikerült megoldani (azzal a sok pénzzel sem) te sem tudsz változtatni ezen. Jól gondold meg, érdemes e kikezdeni vele. 22L
2012. jún. 10. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Nagyon nem tartom normalisnak, hogy anya-fia kozott ilyen szexualis jellegu rautalo magatartas (marmint a lovaglas imitalasa, vagy az intim teruletekre valo nyulkalas) legyen, akar csak jatek szinten.

Egy egeszseges szulo-gyerek kapcsolatba ez nem fer bele.

2012. jún. 10. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
És az nem állati beteges, hogy te egy olyan sráchoz vonzódsz, aki nyilvánvalóan a saját anyjával szexel?! Vagy be akarsz szállni harmadiknak??
2012. jún. 10. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az anyja egy féltékeny p.csa lehet. Mint írtad, nagyon korán lett anyuka, ilyenkor néha előfordul, főleg az első gyereknél, hogy nem igazán tudja, hogyan kell bánni a gyerekkel, és bizony eléggé furcsán kezdi nevelni.

És vannak olyan anyukák, akik betegesen féltik a kicsiny egyetlen fiacskájukat.

Valószínűleg, ha lányt lát a közelében, hasonlóan viselkedik, mutatva, hogy az "én kis egyetlenemnek csak egy nőre van szüksége az életben és az én vagyok."

Lehet, hogy azt akarta mutatni, hogy ő szó szerint mindent meg tud adni a fiacskájának.

Hagyd a fenébe az ilyet, volt már hasonlóval dolgom, és hidd el, egy ilyen anyós tönkreteszi a kapcsolatot.

2012. jún. 10. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
azért nem jó az se, most akkor emiatt a srácnak soha ne legyen barátnője? miért kell a srácot ilyennek büntetni? összejöttök aztán elhúztok a szülőtől, ilyen egyszerű!
2012. júl. 7. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem büntetni kell a srácot, de az ilyen anyuka nem fogja csak úgy hagyni, hogy lerázzák. Szóval a pasinak kellene vele beszélni, és innentől kezdve máris az ő hibája, ha nem tesz semmit és nem szól az anyjának, hogy zavarja a viselkedése.
2012. júl. 7. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:

7. ez mind szép és jó, de az ilyen anyákkal NEM LEHET mit kezdeni. hiába mondod nekik, egyszerűen nem értik vagy nem akarják érteni és csinálják úgy tovább, ahogy addig. a szülőgyilkosságot a törvény bünteti, de akkor meg a srácnak soha nem lehet normális élete? látszik, 16 évesen összehozta a gyereket, fingja sincs a gyereknevelésről, na én ezt büntetném!! tapasztalatból beszélek, azért vagyok ennyire kikelve magamból.

mi alapon van az a szerencsétlen srác hátrányosabb helyzetben mint bárki más? miért kell neki olyan lehetetlen küzdelmeket megküzdeni h barátnője lehessen, amit másoknak nem kell, és másoknak szinte a szájukba repül a sült galamb? He?

2012. júl. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!