Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem állati beteges? Vagy lehet ennyire jó köztük a viszony?
Nagyon nem tartom normalisnak, hogy anya-fia kozott ilyen szexualis jellegu rautalo magatartas (marmint a lovaglas imitalasa, vagy az intim teruletekre valo nyulkalas) legyen, akar csak jatek szinten.
Egy egeszseges szulo-gyerek kapcsolatba ez nem fer bele.
Szerintem az anyja egy féltékeny p.csa lehet. Mint írtad, nagyon korán lett anyuka, ilyenkor néha előfordul, főleg az első gyereknél, hogy nem igazán tudja, hogyan kell bánni a gyerekkel, és bizony eléggé furcsán kezdi nevelni.
És vannak olyan anyukák, akik betegesen féltik a kicsiny egyetlen fiacskájukat.
Valószínűleg, ha lányt lát a közelében, hasonlóan viselkedik, mutatva, hogy az "én kis egyetlenemnek csak egy nőre van szüksége az életben és az én vagyok."
Lehet, hogy azt akarta mutatni, hogy ő szó szerint mindent meg tud adni a fiacskájának.
Hagyd a fenébe az ilyet, volt már hasonlóval dolgom, és hidd el, egy ilyen anyós tönkreteszi a kapcsolatot.
7. ez mind szép és jó, de az ilyen anyákkal NEM LEHET mit kezdeni. hiába mondod nekik, egyszerűen nem értik vagy nem akarják érteni és csinálják úgy tovább, ahogy addig. a szülőgyilkosságot a törvény bünteti, de akkor meg a srácnak soha nem lehet normális élete? látszik, 16 évesen összehozta a gyereket, fingja sincs a gyereknevelésről, na én ezt büntetném!! tapasztalatból beszélek, azért vagyok ennyire kikelve magamból.
mi alapon van az a szerencsétlen srác hátrányosabb helyzetben mint bárki más? miért kell neki olyan lehetetlen küzdelmeket megküzdeni h barátnője lehessen, amit másoknak nem kell, és másoknak szinte a szájukba repül a sült galamb? He?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!