Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteges vagyok?
Mindennap azért jövök fel az oldalra, hogy talán megtalálom azt a lányt, akivel összeillünk és vonzódunk egymáshoz testileg-lelkileg, aki a barátnőm lehet.
Állandóan végignézem a kérdéseket, amik itt vannak ebben a témakörben, hátha találok egy rendes, normális, szép lányt, aki megtetszik.
Szinte már függő lettem, nem bírok ki egy napot sem az oldal használata nélkül, mert úgy érzem akkor elszalasztom a lehetőséget, azt a lányt, akit már régóta keresek.
Akkora szeretethiányom van és tudom, hogy én is nagyon tudnk szeretni már valakit, de az a valaki sajnos nem tudom hol lehet.
Rossz, hogy naponta látok párokat együtt ölelkezve, csókolózva, de én nem élhetem meg a szerelem csodás érzését.
Sajnos élőben nem merek odamenni lányokhoz nyíltan ismerkedő szándékkal, nem is érzem magam esélyesnek, van is pár tapasztalatom, amikor még túlsúlyos lány is visszautasított. Elég hossszú történetem van, tudnék mit írni még, de inkább nem fárasztalak titeket.
Nah szép öcsém te vagy talán az első faszi akihez tisztán szépet tudok írni (úgy hogy közben nem hányok)
Betegesnek nem igazán nevezhető... inkább csak be meséled magadnak itt nem találod+ az életed szerelmét
Interneten sok olyan társ kereső van mint pl:
Love.hu (többet nem tudoK)
ott nagyobb a valószínűséged hogy találj magadnak valakit...
Tisztában vagyok a rengeteg társkereső oldallal, de nem véletlenül tartom többre ezt az oldalt az olyan oldalaknál. Higgyétek el, több mint 3-4 éve vagyok fent sok-sok ilyen társkeresőn és igazából a környékemről alig vna oylan lány, aki bejönne vagy éppenséggel nem is válaszolnak, mert a nagy részük alig jár fel stb.
Arról nem is beszélve, hogy itt egy-egy írásból, kérdésből jobban meg lehet ismerni egy lány személyiségét.
ma 22:32
ide képet nem teszek fel, de aki kéri privátban kaphat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!