Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges? Hallottam, hogy tetszem egy olyan fiúnak, aki nekem is nagyon. Azóta folyamatosan rá gondolok, pedig még soha nem is beszéltem vele.
Miért nem próbálod megismerni?
?Akkor nem csak álom lenne...
velem ugyanez volt csak srác vagyok. De vhogy odamentem a lányhoz. és már sokkal jobb. remélem ezúttal összejön.
Pszichológiailag lehetséges olyanba beleszeretni akit nem ismersz. Mert elképzeled azt hogy ismered és ezzel átvered a tudatalattidat :P
F18
"Miért nem próbálod megismerni?
?Akkor nem csak álom lenne...
A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad."
(Y)
Nem, csak tinédzser vagy! :)
"A serdülők nagyon nehezen határozzák el - ha megtetszik nekik valaki - hogy kapcsolatot is kezdeményeznek. Sokáig nem tudják, milyen módon kezdjenek hozzá, hogyan szervezzenek meg egy-egy találkozást. Sokat fantáziálnak erről. Gondolatban végiggyakorolják, hogyan fognak viselkedni a randevún. A gyakorlatban aztán minden másképp sikerül. Az első alkalommal nagyon izgulnak, zavartak, "hazugságot hazugságra" halmoznak, hiszen választottjuk előtt a legjobb színben akarják feltüntetni magukat." /Tóth Ibolya - A pszichológia alapjai/
Szóval, arról is ábrándozhatsz, hogy milyen lesz már vele együtt lenni.
Ez normális. Sőt lehet a kiszemelt is hasonlókról álmodozik. Nyugodtan menj oda hozzá, vagy jelöld be az egyik közösségi oldalon, és ha tényleg tetszel neki rád fog írni, vagy ő megy oda hozzád. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!