Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi ismerősömtől most tudtam meg, hogy folyamatosan csalja a barátnőjét, pedig mindent megkap tőle. Pasik, miért vagytok ilyenek?
Jó barátom az illető, a barátnőjét is szeretem mert kedves lány. Kicsit ittas volt és elmesélte, hogy már lassan egy éve tart szeretőt akivel összejárogatnak hétköznap heti szinten. Azt mondta a barátnőjét szereti, mindent megkap tőle, mégis kell neki egy kis plusz is. Teljesen ledöbbentem, főleg, hogy a másik csajt is ismerem és rákérdeztem nála. Ő azt mondta nem az ő dolga a srác kapcsolata, ha neki jó akkor ő is jól érzi magát.
Pasik mégis miért csináljátok ezt? Nem általánosítok inkább, de valaki magyarázza ezt el nekem kérlek, mert nekem is van barátom és nagyon fájna ha ő is így gondolná ezt...
igen tényleg olyan volt a hangnem
akkor most hozzáteszem, hogy tisztelet a kivételnek és remélem sokan vagytok kivételek!!
3. dehogy baj
ezek a kommentek csak megnyugtatnak kicsit
elkeseredtem mikor ezt meghallottam..
ne általánosits már, ez egy igyen fiu, de nem mindenki ilyen...
amúgy meg azér mer nemtudnak uralkodni az ösztöneiken... ennyi
Mert még se kap meg mindent.Nincs esetleg elhízva a barátnője,vagy nem hiányzik valami?
Szerintem biztos valami változott.Nem megyek a szomszédba tejfölért ha otthon megkapom és hozzá még a túrót is.
Biztos van valami a csajjal,vagy elhízott,vagy nem ad magára annyira,vagy esetleg nem bevállalós szexben,de biztos valami PLUSZt nem nyújt.
hát nem tudom, lehet hogy nyújt neki valami extrát is, de a barátnője még szebb is mint a szerető, ezért is furcsa
egyiksem egy modell alkat de a barátnőjének az alakja is jobb, mert az arca is szebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!