Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasi ismerősömtől most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi ismerősömtől most tudtam meg, hogy folyamatosan csalja a barátnőjét, pedig mindent megkap tőle. Pasik, miért vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés

Jó barátom az illető, a barátnőjét is szeretem mert kedves lány. Kicsit ittas volt és elmesélte, hogy már lassan egy éve tart szeretőt akivel összejárogatnak hétköznap heti szinten. Azt mondta a barátnőjét szereti, mindent megkap tőle, mégis kell neki egy kis plusz is. Teljesen ledöbbentem, főleg, hogy a másik csajt is ismerem és rákérdeztem nála. Ő azt mondta nem az ő dolga a srác kapcsolata, ha neki jó akkor ő is jól érzi magát.

Pasik mégis miért csináljátok ezt? Nem általánosítok inkább, de valaki magyarázza ezt el nekem kérlek, mert nekem is van barátom és nagyon fájna ha ő is így gondolná ezt...

2012. febr. 18. 11:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg, hogy szebb vagy nem. A lányban legyen valami ami magához vonzz. Sok szép nő van, aki "üres".

Én nem szoktam csalni a barátnőmet, mert nem szeretnék bánatot okozni neki. Eszembe jut, hogy minden együtt töltött perc milyen jó vele. Sajnos vannak pasik, akik lejáratják a férfinemet. Őket elitélem ezért, mert nem tudják visszafogni az ösztöneiket, és ugyanez van egyes nőknél is. Tessék visszafogni magunkat! Miért kell fájdalmat okozni a másiknak? 42/F.

2012. febr. 18. 16:53
 12/13 anonim ***** válasza:
39%

Most erre mit lehet mondani? Mert szemét.

És tényleg ne általánosíts, mert pl engem a barátnőm csalt meg, méghozzá már aznap mikor összejöttünk, most akkor én is írjam ki, hogy "Csajok, miért vagytok ilyenek?"?

2012. febr. 18. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért mert mára felborul a világ rendje káosz lett. Vissza kellene hozni a régi szép időket, hogy megcsalás miatt korbács vagy egyéb fincsiség járt.
2012. febr. 18. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!