Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beindít a rend- ez beteges?
Mikor láttam, hogy a barátom milyen rendet tart, hát én úgy beindultam rá, hogy nem is tudtam magamról, mire vagyok képes. Az beteges, hogy ezt a rend váltotta ki belőlem?
köszi
20/L
Kicsit. :D
Amúgy, barátom egy hányadékban él. Ha magától csilli-villire takarítana ki, hát aznap ő is azt kapna, amit csak akar... :D
21L
Olyan, vagy mint anyukám amúgy. Ami nem feltétlenül jó. Én szeretem, és elfogadtam, hogy ő ilyen.
De ő a fél életét végigstresszeli azon, hogy minden rendben van-e, tisztaság van-e, és már hülyére kiabálta velünk az összes hangszálát, hogy miért áll ferdén a szőnyeg, miért van 3 szem morzsa az asztalon ,miért maradt ott a pohár a mosogatóban egyedül?
Szal persze, szép dolog a rend, meg tisztaság, de öcsémmel félünk, ha hazajön, nem azért mert bánt, hanem mert jóisten, mibe fog már megint belekötni, pedig mindketten elég hatékonyan takarítunk. Arról nem is beszélve, hogy félek, hogy egyszer szívinfarktust kap, vagy valamit, ebbe az állandó pakolgatási-rendrakási mániába.
Jó feleségalap? Hát kétlem. Régebben ő se volt ennyire ilyen. De kétlem, hogy bármilyen pasinak bejön, ha naphosszat ordibálnak vele, hogy pakold el a ruháidat, dobd ki a szemetet, teregess, pakold el a zoknid, csináld ezt csináld azt.
Az ilyen nő nem tündéri arccal szexi latexruciban takarít helyetted, hanem veled ordibál az idők végezetéig, amiért nincs steril életmód. :)
De őszintén kívánom, hogy ne olyan legyél, mint az anyukám. Pusztán az egészséged miatt. Fontos a rend-tisztaság, de... nem ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!