Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beindít a rend- ez beteges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beindít a rend- ez beteges?

Figyelt kérdés

Mikor láttam, hogy a barátom milyen rendet tart, hát én úgy beindultam rá, hogy nem is tudtam magamról, mire vagyok képes. Az beteges, hogy ezt a rend váltotta ki belőlem?

köszi

20/L

2012. márc. 29. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Kicsit. :D

Amúgy, barátom egy hányadékban él. Ha magától csilli-villire takarítana ki, hát aznap ő is azt kapna, amit csak akar... :D

21L

2012. márc. 29. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
a zsenik átlátják a káoszt!
2012. márc. 29. 21:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) már többször is elgondolkodtam rajta, hogy beteges-e vagy sem, mert imádom a rendet, állandóan pakolgatok ha unatkozok ,sokszor tanulást is abbahagyom vagy felkelek éjjel, mert takarítanom kell, aztán mikor rend van ..huhh... az a kielégülés amit érzek , semmihez sem fogható :)))
2012. márc. 29. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Beteges,ha ennyire rendmániás vagy. Éjjel takarítani?
2012. márc. 29. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, tipikus feleség alapanyag vagy. Vedd bóknak. :)
2012. márc. 29. 21:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Alvászavarral küzdök és még jobban nem tudok elaludni, ha tudom, hogy pl. a szekrényemben a piros pólómat a feketék közé tettem és nem a pirosak közé, közvetlenül a narancssárga után
2012. márc. 29. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
A narancs már nem divat, a piros se, viszont a feketét felveheted.
2012. márc. 29. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Olyan, vagy mint anyukám amúgy. Ami nem feltétlenül jó. Én szeretem, és elfogadtam, hogy ő ilyen.

De ő a fél életét végigstresszeli azon, hogy minden rendben van-e, tisztaság van-e, és már hülyére kiabálta velünk az összes hangszálát, hogy miért áll ferdén a szőnyeg, miért van 3 szem morzsa az asztalon ,miért maradt ott a pohár a mosogatóban egyedül?

Szal persze, szép dolog a rend, meg tisztaság, de öcsémmel félünk, ha hazajön, nem azért mert bánt, hanem mert jóisten, mibe fog már megint belekötni, pedig mindketten elég hatékonyan takarítunk. Arról nem is beszélve, hogy félek, hogy egyszer szívinfarktust kap, vagy valamit, ebbe az állandó pakolgatási-rendrakási mániába.

Jó feleségalap? Hát kétlem. Régebben ő se volt ennyire ilyen. De kétlem, hogy bármilyen pasinak bejön, ha naphosszat ordibálnak vele, hogy pakold el a ruháidat, dobd ki a szemetet, teregess, pakold el a zoknid, csináld ezt csináld azt.

Az ilyen nő nem tündéri arccal szexi latexruciban takarít helyetted, hanem veled ordibál az idők végezetéig, amiért nincs steril életmód. :)

De őszintén kívánom, hogy ne olyan legyél, mint az anyukám. Pusztán az egészséged miatt. Fontos a rend-tisztaság, de... nem ennyire.

2012. márc. 29. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
remelem ha lesz nekem csak, az is a rendet fogja eszrevenni, en is szeretek rendet tartani :D
2012. márc. 30. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!