Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák kapcsolat?
Tetszik az egyik tanárom, abszolút el tudnám képzelni a barátnőmként. Mintha ő is kicsit másképp viselkedne velem, mint a többi diákkal, de ezt lehet hogy csak bebeszélem magamnak. A korkülönbség 4 év a javára. Felnőtt gimiről van szó. Nincs barátja.
Röviden ennyi a tényállás, a kérdés az, hogy hogyan lépjek, hogy ne legyen gáz a későbbiekben? Nem akarom veszni hagyni, mert nagyon megfogott. Tudom, hogy neki egy viszony a diákjával nagyon veszélyes az állása szempontjából. Szóval hogyan közeledjek hozzá bizalmasan, harmadik fél tudta nélkül?
Ha valamit kihagytam a magyarázatból, ami fontos tényező lehet, kérdezzetek. :)
24/F
Ha egyetemre járnék, nem lehet hogy azt írtam volna a magyarázatban?
21:59: Szövegértelmezési problémáid vannak?
Felnőtt emberek vagyok, akkor meg miért veszélyeztetné az állását? Akkor lenne gáz, ha még gyerek lennél, de így semmi probléma nincs vele.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!