Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől van csak pecsételővérzésem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van csak pecsételővérzésem?

Figyelt kérdés

Mindig normálisan menstruáltam,most viszont 7.én vagyis tegnap kellett megjönnie.Így is történt,és megvannak a jelei,tehát fáj a mellem stb.(:

Mindig normális volt a menstruációm,az első 2-3. napban erősebb,míg a másik 2 napban gyengébb volt a vérzésem,most viszont sötétebb színű,és szinte csak pecsételővérzés jelentkezett...:(( megijedtem,mert arra gondoltam,talán terhe vagyok?

De gyakorlatilag nem lehet,mivel eddig mindig rendszeresen megjött,és már 3 hónapja nem feküdtem le senkivel sem..máskor rendesen vérzek,most pedig még az állaga sem olyan volt..olyan van is meg nincs is vérzés..:(

Mitől lehet ez vajon?

2012. jún. 8. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Rengeteg minden befolyásolhatja,nem kell rögtön terhességre gondolnod. A 3 hónappal ezelőtti szexnél védekeztetek? Ha nem, úgy a helyedben csinálnék egy tesztet, biztos ami biztos alapon, aztán a vérzés elmúltával irány egy nőgyógyász. Én nem hiszem egyébként, hogy bármi komoly, ilyen elő szokott fordulni, nem mindig rendszeres és óramű pontosságú.
2012. jún. 8. 22:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,védekeztünk..néhol hüvelykúppal,néhol pedig óvszerrel,de mindig vigyáztunk,eddig pedig megvolt rendszeresen..most sem a pontosság aggaszt,hanem a vérzés erőssége..:( gondoltam rá,hogy elmenjek nőgyógyászhoz,de még nem voltam soha..18 vagyok.
2012. jún. 8. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor itt az ideje :) Felnőtt nő vagy, éled a nemi életet, jobb ha lát egy orvos. Hidd el, túléled, pár perc az egész, és megnyugszol. Itt a nyár, mehetsz szoknyában, akkor nem is fogod teljesen csupasznak érezni magad odalent :)
2012. jún. 8. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Tartok a dologtól,mert még a jövő hónapban töltöm a 18-at.:(

Attól megvizsgál egy orvos? Egy nőgyógyász van az SZTK-ban azt hiszem,akkor oda kell mennem vagy időpontot kérni? Kell valamit vinnem,tennem valamit előtte? Bocsi a kérdésekért,de nem mondták nekem soha el..:/

Félek még továbbá attól is,hogy mi lesz ha valami ismerős meglát a nőgyógyászaton és visszamondják anyukámnak,vagy kavarnak majd..mivel anyukám a mai napig rákérdez,hogy megvan-e még?

2012. jún. 8. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!