Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy valakire csak a gazdag pasik hajtanak?
Lehet, hogy minden pasi bukik rá, csak "jól" választ a barátnőd. (azért írom idézőjelbe, mert egyszer sem biztos, hogy jóttesz egy 19 évesnek, ha idősebb, gazdag férfiakkal van együtt. Mondom mindezt úgy, hogy én is 19 vagyok.)
2012. jún. 8. 10:36
Pontosan, ahogy az előző írta, lehet te csak azt látod,hogy épp kivel jár és azt nem,hogy kikből válogat.
2012. jún. 8. 10:40
3/11 A kérdező kommentje:
De őt nem merik megközelíteni az átlagosok, mindig a gazdag, viszonylag helyes, sikeres pasik akarnak vele összejönni. Ráadásul 28-tól felfelé, pedig egy 30 éveshez elég fiatal. Ő is mindig mondja, hogy lehet jobb lenne egy fiatal, egyszerű egyetemista srác, de mindig csak az idősebb gazdagok hajtanak rá.
Jaj, szegény, meg ne sajnáljuk. Valószínűleg nagyon jól néz ki és értelmes is, így megfelel a jólszituált réteg ízlésének.
2012. jún. 8. 10:46
Első vagyok. A gazdagokkal se kötelező ám összejönnie. Vannak lányok, akiket meg sem mer közelíteni az átlag, talán mert túl szép, túl értelmes, esetleg a kisugárzása olyan, hogy egy átlag srác úgy érzi, esélye sem lenne nála.
Az idősebb, ráadásul pénzes palik már olyan önbizalommal vannak megáldva, hogy a visszautasítástól abszolút nem félnek, bepróbálkoznak a fiatalabb pipiknél, akik jól mutatnának az oldalukon, ráadásul még beszélgetni is lehet velük. Ennyi. (és az se mellékes, hogy valószínűleg a barátnőd sem a csóró kategória... az embereknek van érzékük megtalálni azt, aki hasonló közegből, körülmények közül való)
19L
2012. jún. 8. 10:52
6/11 A kérdező kommentje:
5-ös, nyugi..
Amúgy ő nem gazdag, átlagos a családja, csak mindig drága, márkás ruhákat vesz a keresetéből, hogy fenntartsa a látszatot.
Na látod, itt a kulcs... A gazdagok észreveszik azt, ami kifinomult. Teljesen más értékrend szerint élnek, mert megtehetik, hogy ne házra rakjanak félre. A barátnődet nem kell félteni, tudja, hogyan fogjon magának gazdag férfit. Nem mondom, hogy nem szereti a párját, de egyértelmű, hogy ő is a felső kategóriába akar tartozni, nem véletlen költi a fizuját márkás holmira. Egy átlag fiúval semmi közös nem lehetne bennük. És kétlem, hogy egy átlagos srácot érdekelne, milyen márkájú ruhát visel a párja.
2012. jún. 8. 11:00
Nekem is volt egy ilyen barátnőm. A viselkedése, a stílusa, a kisugárzása, az öltözködése, mind-mind a gazdag pasikat vonzotta.
2012. jún. 8. 11:10
Talán mert feléjük dobálja a jelzéseket, a fiatal csóró egyetemistákon átnéz, vagy a viselkedésével már jelzéseket ad, hogy felesleges próbálkozniuk.
2012. jún. 8. 11:17
Szerintem ő hajtja fel a pénzes pasikat. Ahogy írod is, ad a látszatra, hogy milyen puccos csaj, bevonzza az ilyeneket.
2012. jún. 8. 12:07
Kapcsolódó kérdések: