Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt szeretőmet szeretném lebuktatni a felesége előtt. Ötletek?
Nem tudhatod, hogy a négy fal között mi zajlik, ha neked könnyebb attól a lelkiismereted, hogy azt mondod úgy látod/hallod, hogy a kapcsolatuk rossz, hát legyen. Akkor sincs jogod hozzá, hogy az Ő életükbe beleavatkozz. Azzal, hogy kitálalsz a feleségnek nem a pasin állsz bosszút, hanem az egész családot tönkre teszed. Hiába erőlteted, hogy az már nem is család és előbb-utóbb úgyis vége. Amíg valamelyik fél nem lép ténylegesen, addig egy család maradnak. Te ismered az egyik oldalt, de a másikat nem. Nem értem, hogy neked miért lenne könnyebb, ha mindent kitálalsz. Talán azt hiszed, hogy majd te leszel a mentőangyal, aki felnyitja a feleség szemét és ő ezért hálás is lesz neked? Majdnem biztos vagyok benne, hogy a feleség pontosan tudja, hogy a férje mit csinál.
Ha ezt nem tudod felfogni, hát sajnállak, akkor már kezdheted is írni az emailt és gratulálok hozzá. De arra számíthatsz, hogy a feleség szemében egy ostoba kis k***a leszel, a pasi pedig ha akar úgyis tovább fog zaklatni, ha épp nem kever le érte egy hatalmas pofont.
Jól értem hogy nem akkor hagytad ott mikor kiderült hogy házas?
Hogy nem tudtál a feleségről ha van egy közös barátnőtök?
Ha már kezd külön költözni, akkor hagyd. Szerencsétlennek már mindegy, kár lenne fájdítani a szívét még jobban.
(nem olvastam el a többi választ)
Nem a kérdező teszi tönkre a vsaládot azzal, hogy elmondja az igazat: rég tönkrement az már mikor a pasi félrrlépett, aminek az oka mélyebben keresendő.
Kérdés h meddig vergődnek a hazugságom közt a posványban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!