Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves nő vagyok és egy 12 éves lány szintjén viszonyulok a randizáshoz, ismerkedéshez. Van még esélyem?
Egész életemben csak fellángolásaim voltak (meg egyetlen 2 hónapos kapcsolatom), amikből vagy barátságok lettek vagy már nem is beszélek az illetőkkel. Kiválasztok magamnak pasikat, hogy ő kell, aztán mikor nem sikerül, évekig bezárkózom mire kinézek megint egyet.
A köztes időt azzal töltöm, hogy még elérhetetlenebb pasikat, színészeket nézegetek és álmodozom róluk. Szerintem ez ennyi idősen hatalmas gáz és nem tudom hogyan törjek ki ebből. Szerintetek?
erre tökéletes megoldás ha lotyóként viselkedsz.azaz nulla ruciban riszálsz(ha jól nézelki) és bárki megy oda hozzád ,egyből nyitszfelé
dumálás érett témákról,és hagyod hogy az elsőn megcsináljon a srác.
Igazabol ket lehetoseged van:
1. Vagy azt valasztod, hogy valahogy szakitasz az eddigiekkel, kihuzod sajat magadat a hajadnal fogva ebbol az allapotbol, megprobalsz 180 fokos fordulatot venni, az eddigi hibakbol es a multbol tanulni, levonni a megfelelo kovetkezteteseket es belekezdeni egy uj eletbe, amiben nyitsz az emberek fele, ismerkedsz, megprobalod jol erezni magad, uj dolgokba vagsz bele, megprobalsz minel tobb emberrel megismerkedni, beszelgetni, kinyilni es az almodozas helyett kicsit kiprobalni a valosagot is.
2. Ha ugy erzed, hogy egyedul nem megy, a jelenlegi allapotodon nem tudsz valtoztatni es akadalyoztatva erzed magad abban, hogy teljes, harmonikus eletet elj, erdemes lenne megkeresned egy szakembert/pszichologust/onismereti trenert/tanacsadot.
Nem kellene privátok küldeni...
Féfiak tesék személyesen ismerkedni ne itt irogasokatok idegen nöknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!