Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mi lesz, vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi lesz, vajon szeret még?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 hónapja nem láttam a barátnőmet mert elment nyaralni.

Mindig beszélünk (telefonon/msn).

De mostanában már nem érzem mindig hogy szeretne, amikor a találkozást beszéljük (hamarosan haajön) mindketten úgy bele éljük magunkat. De másnap szinte semmi :S msn en már nem szeretek ráírni mert Ő se szokott rám és nem tudom h akara-e velem beszélni.

De én nagyon szeretem és amint leírja őis és tényleg ezt ki is szokta mutatni csak mióta nem találkozunk eltávolodott tőllem :S

Lehet ez még a régi ?

2009. jún. 30. 23:10
 1/6 A kérdező kommentje:

Tudom h ezt nekem kell eldöntenem de vannak nállam tapasztaltabbak.

16/F

2009. jún. 30. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
én szintén 16/f.Ha viszafogottabb mint eddig és nem szeret beszélgetni mikor visszajön akkor gondolhatsz a legrosszabbra is.Ha bátran a szemedbe néz talán még könnyezik is örömében mikor hazajön megnyugodhatsz.Ha téll szeret akkor úgyis rendbejön az egész...És írj rá amikor csak tudsz.Lehet azt szeretné vagy várja hogy foglalkozz vele és hiányozzon neked.A lányok elvárják az ilyet.Remélem sokáig szeretitek még egymást
2009. jún. 30. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem:( ha egyszer már elmúlik a nagy szenvedély, elszáll a rózsaszín felhő nem hiszem, hogy vissza lehet hozni. De csak az alapján mondom amit leírtál....lehet hogy még ugyanúgy szeret csak nem tudja kimutatni vagy te képzelődsz:)
2009. jún. 30. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:

nem lehet,hogy egyszerüen csak azért nem ír rád,mert azt várja,hogy Te kezdeményezd a beszélgetést?:)..

szerintem elképzelhető.. mivel nő,és van büszkesége,s ezáltal elvárná valószínüleg,hogy te irj rá...de lehet,hogy egyszerüen csak sokan irnak neki egyszerre,és nem veszi észre,hogy te feljöttél,bár ezt nem nagyon hiszem mert,ha az én pasim feljön egyből ráírnék,csakhogy megelőz:)... de a lényeg.. ha azt mondja szeret és TUDOD,HOGY IGAZAT MOND, akkor nyugi .:).. nyaral..lazít... és,ha visszajön biztos minden nagyon jól fog menni köztetek :)

2009. jún. 30. 23:30
 5/6 A kérdező kommentje:

remélem h tényleg jólessz minden mert mikor hazajön párnap mulva terveztünk 1 szépnapot amin elmegyünk sételni strandra stb. :)

És mindig én írok rá ő nem sűrűn szokott csak ha nem veszem észre h fentvan.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat :)

2009. júl. 1. 00:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Minden rendbe jött:) elmondta h csak rosszul érezte magát 1-2 apróságmiatt ^^
2009. júl. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!