Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi lesz, vajon szeret még?
Már lassan 1 hónapja nem láttam a barátnőmet mert elment nyaralni.
Mindig beszélünk (telefonon/msn).
De mostanában már nem érzem mindig hogy szeretne, amikor a találkozást beszéljük (hamarosan haajön) mindketten úgy bele éljük magunkat. De másnap szinte semmi :S msn en már nem szeretek ráírni mert Ő se szokott rám és nem tudom h akara-e velem beszélni.
De én nagyon szeretem és amint leírja őis és tényleg ezt ki is szokta mutatni csak mióta nem találkozunk eltávolodott tőllem :S
Lehet ez még a régi ?
Tudom h ezt nekem kell eldöntenem de vannak nállam tapasztaltabbak.
16/F
nem lehet,hogy egyszerüen csak azért nem ír rád,mert azt várja,hogy Te kezdeményezd a beszélgetést?:)..
szerintem elképzelhető.. mivel nő,és van büszkesége,s ezáltal elvárná valószínüleg,hogy te irj rá...de lehet,hogy egyszerüen csak sokan irnak neki egyszerre,és nem veszi észre,hogy te feljöttél,bár ezt nem nagyon hiszem mert,ha az én pasim feljön egyből ráírnék,csakhogy megelőz:)... de a lényeg.. ha azt mondja szeret és TUDOD,HOGY IGAZAT MOND, akkor nyugi .:).. nyaral..lazít... és,ha visszajön biztos minden nagyon jól fog menni köztetek :)
remélem h tényleg jólessz minden mert mikor hazajön párnap mulva terveztünk 1 szépnapot amin elmegyünk sételni strandra stb. :)
És mindig én írok rá ő nem sűrűn szokott csak ha nem veszem észre h fentvan.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!