Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal már lassan 3 éve együtt vagyunk és az együtt töltött évek alatt egyszer sem volt hajlandó lefeküdni velem. Vajon szeret még engem?
Basszus! Akkor itt vmi nagy gondok lehetnek a sráccal....
Nem normális dolog h egy 27 éves egészséges férfi,ne kívánja a sexet...
eloszor is ezen nagyon elcsodalkoztam. de azon megjobban h te is kibirtad igy vele a 3 evet. es azon talan meg annal is jobban h eddi ez hogy nem merult fel? hogy nem kaptal Tole valaszt a kerdesre?
szerintem mindenkepp tisztazd vele h mi a baj. ideje megoldani a problemat. lehet h csak mvi abszolut hulyeseg amit o felnagyit. mindenkepp legy megerto vele,de ha vmi miatt impotens, akkor merlegelned kell h te tudsz igy elni vele hosszu tavon.
Ez. Nem. Normális. Pont.
Menekülj.
Én 13 évesen veszítettem el az akkori 26 éves barátommal..akivel máig együtt vagyunk.Nagyon furcsa volt de élveztem nemfájt emg semmi..Meg is lepődtem mert mindenki azt ondta h fáj meg vérzik stb.
Tudom hogy nagyon korai volt..de nem tudom már hogy jött..nagyon szerettem és még msot is nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!