Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ennek érdekében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ennek érdekében?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és van egy komolya kapcsolatom, amit édesanyám egyszerűen képtelen elfogadni. Ha lemegyek a barátommal, akkor napokig nem szól hozzám, vagy jobb esetben csak veszekszik velem. Bulizni nem járok el, mert abból is csak konfliktusok lennének. Szeretném élni egy kicsit az életem, hiszen most vagyok fiatal. Anyukám viselkedése azonban eltaszít ettől. Mégis mit tehetnék, hogy egy kicsit engedékenyebb legyen?

18/L

2012. máj. 31. 18:32
 1/2 -=Koldus=- ***** válasza:
18 éves vagy, tehát már nagykorú. Egyszerűen ne fogadj szót anyádnak. Ha látja rajtad, hogy nem érdekled meg fog békülni a helyzettel.
2012. máj. 31. 18:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért ott komoly kapcsolatszakadás lehet, ha csak úgy nem fogad szót. Mellesleg jöhet azzal a dumával, hogy nagykorú vagy akkor keress munkát és tartsd el magad.

Én azt mondom ülj le vele beszélgetni, úgy mint a felnőttek és talán így is fog majd kezelni.

2012. máj. 31. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!