Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnek a pasim erdekeben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek a pasim erdekeben, abban a hitben el hogy kicsi a farka?

Figyelt kérdés
gyekran jon fel koztunk ez a tema, s hiaba mondom neki h szamomra tulsagosan is kielegito, de o folyton azon wan letorwe hogy szerinte a merete kicsi, s nem akarja elhinni nekem, hogy igen is nagy, es utoljara azt mondta hogy csak ugy hinne el hogy igazam wan, ha mas csajoknak is kikerhetne a welemenyet(marmint ha belejuk hatolna)de ezt is alig szedtem ki belole, s mikor latta hogy nekem nem tetszik az otlet,elhanyagolta, de meg mindig bantsa az hogy abban a hitben en h kicsi a merete... pedig szerintem a wastagsaga meg a hossza is pont idealis... wan walami otletetek hogy mit tegye/tehetnek?
2010. nov. 28. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó trükk:D Még egy kis nyafogás, és az engedélyeddel izél félre.
2010. nov. 28. 19:04
 2/11 A kérdező kommentje:
ketlen hogy trukk lenne, mert 1x mondatam neki hogy kap 1ejszakat, probalja ki, de az este egesz este wele, s mellettem wolt, es nem akarta, azt monda hogy max a gruppenbe menne bele... meg amiota mondatm neki hogy csak hogy kap 1estet, azota bulizni sem akar menni, folyton csak kockul...
2010. nov. 28. 19:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Te lengyel vagy? Vagy román? Hazudd neki hogy olyan mint a niggereké!
2010. nov. 28. 19:42
 4/11 A kérdező kommentje:
ugyan mar, szerinted nem nez porot.... mintha ott nem lathatta volna hogy egy niggere mekkora...
2010. dec. 5. 19:08
 5/11 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele,ne is beszélj róla ilyenekről.csak elfelejti.
2010. dec. 31. 13:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Szórakozik veled. Figyelj oda, mert nem jósolok hosszú kapcsoaltot neked evvel a sráccal. Tipikus "megvoltál, köszi, szia" kategória. Sőt, lehet evvel azt éri el, hogy te szakítasz vele, így egy picit sem fogja bánni.
2010. dec. 31. 13:27
 7/11 anonim válasza:
mond ezt : Dugjuuuunk moreee ;)
2010. dec. 31. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Ahoz képest hogy most tanulod a nyelvet már elég szépen megy.
2010. dec. 31. 13:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Öszintén, lehet csak sajnáltatja magát.

Lehet csak te nyugtatod magad a

"Nekem pont ideális" dologgal.

2010. dec. 31. 13:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen pasim (3 évig jártunk). Igazából ez pszichés probléma, és az se nyugtatná meg, ha mással is lefeküdne. Sőt az enyémmel olyan gond is volt, hogyha esetleg nem jutottam el a csúcsra, akkor elkezdett hisztizni, hogy ez biztos azért van, mert neki kicsi. De nagyon komolyan csinálta, ököllel belevert a falba, meg ilyenek, és annyira megijedtem, hogy onnantól kezdve, ha nem ment, akkor inkább eljátszottam, csak ne kezdje el megint.

Persze akkor még csak tini voltam, azóta tudom, hogy egy beteg ember az ilyen és nem az én dolgom, hogy segítsek az ilyenen. Főleg, hogy mostmár tudom, hogy őt ezen kívül semmi más nem érdekelte kb, orálisan csak előjáték képpen volt hajlandó kényeztetni, és kézzel sehogy sem volt hajlandó hozzám nyúlni, és nekem sem engedte, akkor sem, ha hátulról csináltuk, mert szerinte ha jó nekem a mérete, akkor erre nem lehet szükségem...

Én a helyedben az előzetes rossz tapasztalatok miatt tuti otthagynám, persze ha otthagyod, mindegy miért, akkor szerinte azért hagyod ott valójában, mert neki kicsi.

Én azér hagytam ott 3 év után, mert megcsalt, megpróbáltam megbocsátani neki, de nem tudtam megbízni benne azok után, de szerinte nem ezért hagytam el, hanem mert neki kicsi volt, mert ha elég nagy lenne, akkor nem számítana, hogy megcsalt, mert más pasi is megcsalja a barátnőjét és mégis együtt maradnak.

A saját komplexusa az ilyennek minden előtt van, sztem nem is azért kell neki barátnő, mert szereti, hanem hogy legyen aki bizonygatja, hogy nem kicsi...

2010. dec. 31. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!