Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek a pasim erdekeben, abban a hitben el hogy kicsi a farka?
Öszintén, lehet csak sajnáltatja magát.
Lehet csak te nyugtatod magad a
"Nekem pont ideális" dologgal.
Nekem is volt egy ilyen pasim (3 évig jártunk). Igazából ez pszichés probléma, és az se nyugtatná meg, ha mással is lefeküdne. Sőt az enyémmel olyan gond is volt, hogyha esetleg nem jutottam el a csúcsra, akkor elkezdett hisztizni, hogy ez biztos azért van, mert neki kicsi. De nagyon komolyan csinálta, ököllel belevert a falba, meg ilyenek, és annyira megijedtem, hogy onnantól kezdve, ha nem ment, akkor inkább eljátszottam, csak ne kezdje el megint.
Persze akkor még csak tini voltam, azóta tudom, hogy egy beteg ember az ilyen és nem az én dolgom, hogy segítsek az ilyenen. Főleg, hogy mostmár tudom, hogy őt ezen kívül semmi más nem érdekelte kb, orálisan csak előjáték képpen volt hajlandó kényeztetni, és kézzel sehogy sem volt hajlandó hozzám nyúlni, és nekem sem engedte, akkor sem, ha hátulról csináltuk, mert szerinte ha jó nekem a mérete, akkor erre nem lehet szükségem...
Én a helyedben az előzetes rossz tapasztalatok miatt tuti otthagynám, persze ha otthagyod, mindegy miért, akkor szerinte azért hagyod ott valójában, mert neki kicsi.
Én azér hagytam ott 3 év után, mert megcsalt, megpróbáltam megbocsátani neki, de nem tudtam megbízni benne azok után, de szerinte nem ezért hagytam el, hanem mert neki kicsi volt, mert ha elég nagy lenne, akkor nem számítana, hogy megcsalt, mert más pasi is megcsalja a barátnőjét és mégis együtt maradnak.
A saját komplexusa az ilyennek minden előtt van, sztem nem is azért kell neki barátnő, mert szereti, hanem hogy legyen aki bizonygatja, hogy nem kicsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!