Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatáborba vigyek kotont?
Figyelt kérdés
szerintetek?!2009. jún. 30. 20:46
21/30 anonim válasza:
Drága barátom pesti vook :) 18 éves ffi és van Hunfalvys ismerősöm, vihecc de, az a csaj aki lefekszik hamar veled az nem bizti h pont veled fog :) hacsaknem "flegma páva" vagy, am meg max a takaró alatt játszhatsz vele:)
22/30 anonim válasza:
Vigyél!
Ha nem is tudod majd használni, arcoskodhatsz a többiek előtt!
23/30 anonim válasza:
Én meg 17 leszek októberben, 4,6-os átlagom van, tehát jeles vagyok, van középfokúm németből, jövőre OKTV és érettségi, és mindeközben metálos vagyok, zenélek, városba, koncertekre járok...Ja, és lány vagyok. Azért azt ugye tudod, hogy általánosban nagy nulla kitűnőnek lenni, röhögve, tanulás nélkül az voltam majdnem végig... Tehát ennek köze nincs a jelleméhez. Hidd el, hogy nem vagyok kis nyuszika, de ha a gólyatáborban odajött volna hozzám egy srác, hogy "na gyere d*gjunk", pofánröhögöm... :D Meg különben is, majd gondolod, hogy nem lesz felügyelőtanár... Summa summaru
24/30 anonim válasza:
* Summa summarum: vigyél, de elég nagy a valószínűsége, hogy csalódottan fogod kipakolni utána otthon a bontatlan csomagot :D
25/30 anonim válasza:
ne szoljátok már le,az összes kedvét elveszitek
26/30 anonim válasza:
Minden esetre ha nem gondolkodsz értelmesebben a leendő osztálytársaidról (lévén, hogy ugyebár pestiek is nagy valószínűleg lesznek köztük Budapesten), és ezt még hangoztatni is fogod, meg tolakodón fogsz viselkedni, akkor rövid időn belül úgy ki fognak utálni, hogy érettségiig leshetsz, hogy bármiben is segítsenek...
27/30 anonim válasza:
Én voltam a NyF linkelő!
Még ha le is feküdne veled valaki..... az illetővel egészen biztos hogy egy iskolába, de nem garantált, hogy egy osztályba fogtok járni. Mind a kettő ciki, mert ha elsülsz, biztos lehetsz abban, hogy a csaj elmondja a barátnőinek, akárhogyan is lesz az este, és lesz egy kis híred a suliban, vagy 3 napig...
INKÁBB SZEDJ FEL EGY BARÁTNŐT, AZ KITART SULI KÖZBEN IS, ÉS VAN HOVA DUGDOSNOD A MICSODÁDAT...
:D
28/30 anonim válasza:
Hát, sztem nem ezzel kéne indítani, meg alkalmad sem nagyon lesz rá, de a biztonság kedvéért mindenképpen vigyél! De középiskolai vagy egyetemi/főiskolai?
Nem mindegy. ;)
29/30 anonim válasza:
Írta hogy 15 éves, tehát egyetem, főiskola kizárva.
30/30 anonim válasza:
mostanra már jön az egyetemi gólyatábor is mi?
na viszel-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!