Egyetemi gólyatáborba miket vigyek?
Bulizni fogounk menni este, vigyek party ruhát? Sose voltam még táborban, fogalmam sincs mit vigyek. :D
Amúgy minden sulinál titok hogy hova megyünk? :D Nektek kb. mennyi csomagotok volt/lesz?
vigyél party ruhát, igen, sztem kb minden este valamelyik szórakozó helyen lesztek.
Vigyél "játszós" ruhát amit nyugodtan összekoszolhatsz, meg vigyél hétköznapit. Ezenkívül meg olyan dolgokat amik nélkül 1 napot sem tudnál meglenni :)
"Ok. Ruhát ne is vigyek, se tisztálkodószereket, sminket meg semmit, csak óvszer. Tuti menő leszek."
Fején találtad a szöget. A gólyatábor nem divatbemutató, a pasik részegen pedig smink nélkül is rád fognak nyomulni.
A lepontozást köszönöm, érett személyiségre vall a vélemény-nyilvánításnak eme formája.
-játszósruha (amit nem sajnálsz ha tönkremegy,de mégsem szakadt mackó)
-bulizós ruci (mackóban nem jó táncolni:D)
-smink (első 2 nap még eszedbe jut)
-sportcipő,magassarkú,strandpapucs
-ágyneműhuzat (még ha adnak,akkorse lesz kedved belefeküdni)
-törölköző
-fájdalom,lázcsillapitó,görcsoldó ha épp megjön (meg egyebek ha épp megjön),sebtapasz,szúnyogriasztó spré
-üveg pia (még sose voltam olyan gólyatáborban,ahol ne került volna elő több üveg otthonról hozott pia)
-1 bögre
-ha ébredéshez kell,akkor energiaital/porkávé (dobozostej,cukor),mert nem feltétlen van olyan hely,ahol kapsz készen
-naptej,bikini
melyik egyetemre mész?
-nyárias, kényelmes ruhák (plusz, ha szeretnél, bulisabb ruha, bár sztem pont nem azt fogják nézni bulin, kin mi van :D)... plusz nem árt pár ruha, ami nem gáz, de nem is lenne akkora kár érte...
-kardigán, zokni, hosszú nadrág (ha rossz lenne az idő)
-szappan/tusfürdő, törölköző, fogkefe, fogkrém... sampon, ha úgy gondolod, fogsz hajat mosni. Ha nem akarsz túl sok cuccot vinni, ilyen mini, úti kiszerelésben vigyél pl. sampont vagy fogkrémet
-zsepi
-iratok, mobil, pénztárca... és mondjuk nem árt, ha van nálad mondjuk egy fejfájáscsillapító és néhány ragtapasz
sztem másra nem lesz szükséged, ha a társaság jó. Én mondjuk szoktam mp3-at vinni biztonság kedvéért mindig :D. Ja, meg kaja, ha mondjuk vonattal mész vagy ilyesmi.
23:14 vagyok:
és fürdőruha, mert valszeg vízparton van :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!