Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatáborba vigyek kotont?
Figyelt kérdés
szerintetek?!2009. jún. 30. 20:46
1/30 anonim válasza:
vigyél, de szerintem nem lesz semmi
2/30 anonim válasza:
Inkább legyen nálad, mint ne, nem? :D Bármi előfordulhat, sztem vigyél.
4/30 anonim válasza:
Persze, hogy vigyél. Jobb ha van.;)
5/30 anonim válasza:
alap:D mi gólyatáborunkban szüksége volt rá nem egy embernek:D
7/30 anonim válasza:
vigyél.golyatábor szervezőként és exgólyaként mondom
22/L
8/30 anonim válasza:
Attól függ, hogy hova mész, a sulinkban mi szervezzük, esélyt nem adunk nekik kufircolásra...
De attól függ, hol vagy gólya, 14 évesen gimi elsőben nem ezzel kéne indítani :D
9/30 anonim válasza:
Én nem mentem el a főiskolásoknak szervezett gólyafosba, megmaradt 12500 Ft-om, és még barátnőm is lett nagyon hamar a főiskolán, meg megspóroltam egy 3 napos jópofizást...
A kotonról meg annyit, hogy szerintem nem lesz rá alkalmad, mert a gólyatábor az ismerkedésről szól, és egy valamire való csaj még akkor sem fekszik le veled 1-2 nap ismertség alatt, ha te voltál a sztár gimiben.
Ha igen, akkor meg gratulálok, kifogtál egy kur_vát.
10/30 anonim válasza:
Vigyél, de szerintem se éld bele magad, ha normális a suli esélyt se ad :( ... de jobb, ha van, meg alapbol ad egy facet, ha tudják a többiek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!