Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Én nem szeretném elvetetni!
Sziasztok!
19 éves lány vagyok a párom 20 éves.MINDIG minden alkalommal védekezzünk(gumival)De 1 hónapos terhes vagyok.
Anyagiak megengednék..sőt,hogy megtartsuk.De ő alapjáraton nincs megbékélve a kicsikkel,és kijelentette,hogy neki nem kell gyerek.Néha veszekedésbe torkollik az egész,mivel én természetesen a babát és magamat védem.Régebben nézegettem a neten abortuszos videokat,nos elég volt..Amúgy is abortusz ellenes vagyok teljes mértékben.De a páromat ezek nem érdeklik,hiába mutattam neki videot meg ilyenek,szerinte ezt valami abortusz ellenes csapat találta ki.. TELJESEN KIVAGYOK! nem tudom mit csináljak!
Tanácsokat kérek szépen!
pusziii
Nagyon sok helyen olvastam már, hogy az abortuszon átesett nők legnagyobb része bánja a tettét. Szerintem, ha legalább az anyagiak adottak, tartsd meg vé, biztos vagyok benne, hogy azt nem bánnád meg. Hidd el, hogy nincs olyan ember, aki véletlenül fogan meg. Az óvszer sem véletlenül hibádzott. Mindenki csak a nők jogairól ír, de annak a pici babának a jogairól persze senki.
Ezt a videót érdemes megnézni, nem néma sikoly, egy nőről szól, aki túlélt egy abortuszt!
"Mindenki csak a nők jogairól ír, de annak a pici babának a jogairól persze senki." - Kedves előző, ez sanszosan azért lehet, mert egy embriónak/magzatnak NINCSENEK jogai (így nincs miről beszélni), szemben a nővel, akinek meg vannak.
A magzat jogállása hasonló a tigriséhez, vagy az ezeréves tölgyfáéhoz: nincsenek saját jogai DE védelem illeti meg. Aminek mértékéről nyilván a mindenkori közmegegyezés - illetve hát az ideális esetben ezt tükröző hatályos magzatvédelmi törvény dönt.
köszönöm mindenkinek a véleményét!
ezio_auditor üzenem:
1: 3 éve vagyunk együtt szerintem akkor terpesztek amikor akarok,ez az egyik,bár sok közöd nincs hozzá ;)
2: nem hiszem hogy orvos vagy,mivel elég primitív megszólalásod volt a "tabi",de meg súgom neked,hogy vannak olyan nők akik nem tudnak szedni gyógyszert,ezek között vagyok én is apukám :)
úgyhogy mielőtt elkezdesz hősködni előtte gondolkozzál!!!
Ja és el is felejtettem,hogy nem baba volt hanem egy ciszta,lehet hülyén hangzik,de örültem neki mikor az orvos mondta,méghozzá nem is rossz indulatú!
Azért mindenkinek köszönöm a segítségét,tanácsát,véleményét!
sziasztok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!