Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit kell fizetni annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kell fizetni annak aki gyereket akar elvetetni?

Figyelt kérdés
én nem akarok nem azért kérdem :D még csak az kéne... csak kíváncsi vok mert nem tudom
2009. szept. 12. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lelki üdvét meg valami 5 jegyű összeget, én még nem jártam így, de egy haverom mesélte hogy asszem talán huszonpárezer volt, mert kaptak rá diákkedvezményt(!) Igaz ez már jó pár éve volt.
2009. szept. 12. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én úgy tudom, 40 körül van
2009. szept. 12. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
3 éve 30 volt...körülbelül,de nemtudom mert nekem hálistennek nemvolt és nem is lesz efféle "dolgom"...khm...
2009. szept. 12. 23:20
 4/5 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszoktak
2009. szept. 12. 23:20
 5/5 A kérdező kommentje:
válaszokat* :D
2009. szept. 12. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!