Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Én nem szeretném elvetetni!
Sziasztok!
19 éves lány vagyok a párom 20 éves.MINDIG minden alkalommal védekezzünk(gumival)De 1 hónapos terhes vagyok.
Anyagiak megengednék..sőt,hogy megtartsuk.De ő alapjáraton nincs megbékélve a kicsikkel,és kijelentette,hogy neki nem kell gyerek.Néha veszekedésbe torkollik az egész,mivel én természetesen a babát és magamat védem.Régebben nézegettem a neten abortuszos videokat,nos elég volt..Amúgy is abortusz ellenes vagyok teljes mértékben.De a páromat ezek nem érdeklik,hiába mutattam neki videot meg ilyenek,szerinte ezt valami abortusz ellenes csapat találta ki.. TELJESEN KIVAGYOK! nem tudom mit csináljak!
Tanácsokat kérek szépen!
pusziii
Miért lenne mindenkinek kötelező tablettát szednie? Hülye vagy te?
A gumi is olyan megbízható, mint a tabletta. Mindkettő mellett teherbe lehet esni, de attól még mindkettő megbízható védekezési forma.
Nehogy már mindenkinek kötelező legyen tablettát szedni 20 évesen!!!!
Nem értem hogy miért vállalnak egyre többen fiatalon gyereket... Ezért van az, hogy sok nőnek akkor jut eszébe kiélnie magát, mikor már meg van a gyerek. Célszerű előtte, én úgy gondolom... Nem mondom, hogy te is ezt csinálnád, de szerintem biztos, hogy valamilyen ponton eszedbe jutna, hogy de jó lenne barátokkal lógni a gyerek helyett.
Én is 19 éves lány vagyok, szóval olyan baromi nagy élettapasztalatom sincs, épp ezért el nem tudom képzelni, hogy gyerekem legyen ilyen fiatalon! Biztos, hogy 19 évesen egyedülálló anyuka akarsz lenni? (Nem hiszem, hogy a barátod véleménye sokat változna.)
Én megértelek. Sajnos manapság még a felnőttekben sem tudatosul, hogy a szex=gyerek=felelősség.
Ha megtudod tartani és nincs szíved elvetetni akkor tartsd meg. Nevelj belőle jobb embert.
Amit tanácsolni tudok: legközelebb mielőtt lefekszel valakivel beszéljétek meg, hogy mi lesz ha becsúszik a baba. Ezt fontos letisztázni. Mert manapság mindenki csak dugni akar, de a FELELŐSSÉGET senki nem meri vállalni, mintha nem is hallottak volna róla.
Amúgy anyám pl. tabletta mellett lett terhes .Rendesen szedte, ezért nem is gyanakodott, hogy én megfogantam.
NINCS 100%-os fogamzásgátlás. De aki érett a szexhez, az gondolom tudja mivel jár.
22/L
Kedves Kérdező!
"De a páromat ezek nem érdeklik,hiába mutattam neki videot meg ilyenek,szerinte ezt valami abortusz ellenes csapat találta ki.. " - hát, ha "abortuszos video" alatt a némasikolyos xarokra célzol, akkor ebben tökéletesen igaza van a párodnak... (van a neten korrekt, tágyszerű video is a témáról)
Különben meg őszintén szólva, soha nem beszéltetek arról, hogy mi lesz, ha esetleg mégis terhes leszel? Mivel 100%-os fogamzásgátló módszer NINCS, ez nekem azért meglepő...
"mivel én természetesen a babát és magamat védem" - hát, lehet, hogy különbözőek a nézeteink, de nekem egy párkapcsolatban természetesen az első a párom, attól párkapcsolat. Nem tudom, honnan van manapság a csajok egy részében az a kifordult elvárás, hogy ők elvárnák, hogy a partnernek ők legyenek az elsők, de kontra ők saját magukat, meg egy pár hetes embriót is lazán a párjuk elé tesznek... ez szerinted így rendben van?
Mondjuk az egy másik helyzet, ha előtte megbeszéltétek, hogy te abortusz ellenes vagy, aki mindenképp megtartaná a terhességét, és a párod ennek tudatában vállalta a veled való kapcsolatot... akkor elvárható, hogy eszerint álljon hozzá a dologhoz.
Ha nem bírod elvetetni, tartsd meg, de
1, párod elhagy, egyedül neveled, ez a nagyobb esély
2, nem hagy el, megenyhül a szíve mégis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!