Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Én nem szeretném elvetetni!
Sziasztok!
19 éves lány vagyok a párom 20 éves.MINDIG minden alkalommal védekezzünk(gumival)De 1 hónapos terhes vagyok.
Anyagiak megengednék..sőt,hogy megtartsuk.De ő alapjáraton nincs megbékélve a kicsikkel,és kijelentette,hogy neki nem kell gyerek.Néha veszekedésbe torkollik az egész,mivel én természetesen a babát és magamat védem.Régebben nézegettem a neten abortuszos videokat,nos elég volt..Amúgy is abortusz ellenes vagyok teljes mértékben.De a páromat ezek nem érdeklik,hiába mutattam neki videot meg ilyenek,szerinte ezt valami abortusz ellenes csapat találta ki.. TELJESEN KIVAGYOK! nem tudom mit csináljak!
Tanácsokat kérek szépen!
pusziii
Én ilyen esetben valószínűleg vagy örökbeadnám, vagy megtartanám.
Bár remélhetőleg jobban támogatna.
Hogy lehet hogy mindig védekeztetek és becsúszott egy gyerek? Nem volt egyszersem elszakadva vagy ilyesmi?
Mérlegeld, hogy melyik lenne rosszabb:
1. Elvetetnéd és örök életedben ezt a terhet cipelnéd, lehet, hogy a barátodra sem tudnál többet nézni, tehát lehet rámenne a kapcsolatotok.
2. Megtartanád, de vszínűleg a barátod elhagyna.
Ezt a te tiszted eldönteni.
Ócska szöveg, igen ezzel fejezem ki a megvetésemet feléd.
Emberi élet forog a kezdben felelőtlenséged miatt.
Ha aktív szexuális életed van mi a fenéért nem rohadt tablettát szedsz? Ennyi idősen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!