Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon utál most?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon utál most? Hogyan tudnám ezt helyrehozni?

Figyelt kérdés
A múlt hétvégén együtt buliztam egy sráccal aki már tetszett egy ideje és először minden jól ment mert smároltunk,de aztán túl sokat ittam és egy másik sráccal is smároltam.Amikor észrevettem mit csinálok elrohantam,de szerintem megtudta.Azóta nem beszéltünk.Szörnyen érzem magam azóta és igaza van ha ribancnak néz.Mit csináljak?
2012. máj. 30. 19:51
 1/3 ASOT ***** válasza:

próbáld meg legalább 3x keresni, hogy szeretnél vele találkozni és hülye voltál de találkozni szeretnél.

ha 1x sem jön be akkor ennyi!

de elsőre sosem szabad feladni!

2012. máj. 30. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit, tényleg ribanc vagy!
2012. máj. 30. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
ott a pont a második válaszolónál.
2012. máj. 30. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!